Gå til innhold

Er hvitt kjøtt litt mer miljøvennlig enn rødt?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Noen som vet?

Anonymkode: 0d244...6f3

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Spiller ingen rolle, hylekoret reagerer like sterkt på konsumering av begge. 

Anonymkode: 12f0d...72f

AnonymBruker
Skrevet

Selvfølgelig ikke. Det er i tillegg  mindre jern og  MYE mindre B12 i hvitt kjøtt, enn i rødt.

Anonymkode: bfc8e...6b8

AnonymBruker
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Selvfølgelig ikke. Det er i tillegg  mindre jern og  MYE mindre B12 i hvitt kjøtt, enn i rødt.

Anonymkode: bfc8e...6b8

Man kan fint få i seg det man trenger uten kjøtt :)

Anonymkode: a4e8f...3e0

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Kylling er på en måte mer miljøvennlig fordi den vokser fort og det dermed trengs mindre kraftfor per kilo kyllingkjøtt enn per kilo rødt kjøtt. Se f.eks. her : https://www.framtiden.no/rapporter-mat/778-pa-kornet-harde-fakta-om-norsk-kornimport/file.html (side 5). Det er vanskeligere å beregne forurensning fra produksjonenen og så videre hvis det er det du tenker på.

Anonymkode: c8c50...fe5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...