Gå til innhold

Er hvitt kjøtt litt mer miljøvennlig enn rødt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Spiller ingen rolle, hylekoret reagerer like sterkt på konsumering av begge. 

Anonymkode: 12f0d...72f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selvfølgelig ikke. Det er i tillegg  mindre jern og  MYE mindre B12 i hvitt kjøtt, enn i rødt.

Anonymkode: bfc8e...6b8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, AnonymBruker skrev:

Selvfølgelig ikke. Det er i tillegg  mindre jern og  MYE mindre B12 i hvitt kjøtt, enn i rødt.

Anonymkode: bfc8e...6b8

Man kan fint få i seg det man trenger uten kjøtt :)

Anonymkode: a4e8f...3e0

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kylling er på en måte mer miljøvennlig fordi den vokser fort og det dermed trengs mindre kraftfor per kilo kyllingkjøtt enn per kilo rødt kjøtt. Se f.eks. her : https://www.framtiden.no/rapporter-mat/778-pa-kornet-harde-fakta-om-norsk-kornimport/file.html (side 5). Det er vanskeligere å beregne forurensning fra produksjonenen og så videre hvis det er det du tenker på.

Anonymkode: c8c50...fe5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...