AnonymBruker Skrevet 2. august 2019 #1 Del Skrevet 2. august 2019 Noen som vet? Anonymkode: 0d244...6f3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. august 2019 #2 Del Skrevet 3. august 2019 Spiller ingen rolle, hylekoret reagerer like sterkt på konsumering av begge. Anonymkode: 12f0d...72f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. august 2019 #3 Del Skrevet 3. august 2019 Selvfølgelig ikke. Det er i tillegg mindre jern og MYE mindre B12 i hvitt kjøtt, enn i rødt. Anonymkode: bfc8e...6b8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. august 2019 #4 Del Skrevet 3. august 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: Selvfølgelig ikke. Det er i tillegg mindre jern og MYE mindre B12 i hvitt kjøtt, enn i rødt. Anonymkode: bfc8e...6b8 Man kan fint få i seg det man trenger uten kjøtt Anonymkode: a4e8f...3e0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2019 #5 Del Skrevet 4. august 2019 Kylling er på en måte mer miljøvennlig fordi den vokser fort og det dermed trengs mindre kraftfor per kilo kyllingkjøtt enn per kilo rødt kjøtt. Se f.eks. her : https://www.framtiden.no/rapporter-mat/778-pa-kornet-harde-fakta-om-norsk-kornimport/file.html (side 5). Det er vanskeligere å beregne forurensning fra produksjonenen og så videre hvis det er det du tenker på. Anonymkode: c8c50...fe5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå