Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Når man steker paibunnen, så skal man ha tørr ris oppi? Hvorfor, og tømmer jeg bare ris oppi?

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det er for å gi tyngde, så ikke bunnen skal heve for mye. Ja, du tømmer bare ris oppi, og du kan ta vare på den etterpå, og bruke den som - ris.

Anonymkode: 06083...740

AnonymBruker
Skrevet

Jeg lager ofte pai, men jeg har aldri brukt ris under for-steking. Jeg prikker bare deigen godt med en gaffel, og har aldri opplevd at den har hevet for mye (jeg lager veldig tynn bunn, vet ikke om det har noe å si).

Anonymkode: ff6b7...04f

Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det er for å gi tyngde, så ikke bunnen skal heve for mye. Ja, du tømmer bare ris oppi, og du kan ta vare på den etterpå, og bruke den som - ris.

Anonymkode: 06083...740

Hvor mye ris ca? 

AnonymBruker
Skrevet

Du må ha bakepapir mellom paibunnen og risen/bønnene eller hva du har oppi. Hvis ikke så vil det sette seg fast i bunnen. Og det er for at bunnen ikke skal blåse seg opp  under steking.

Anonymkode: 0145d...7e3

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...