Hegis Skrevet 19. juli 2019 #1 Skrevet 19. juli 2019 Når man steker paibunnen, så skal man ha tørr ris oppi? Hvorfor, og tømmer jeg bare ris oppi?
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2019 #2 Skrevet 19. juli 2019 Det er for å gi tyngde, så ikke bunnen skal heve for mye. Ja, du tømmer bare ris oppi, og du kan ta vare på den etterpå, og bruke den som - ris. Anonymkode: 06083...740
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2019 #3 Skrevet 19. juli 2019 Jeg lager ofte pai, men jeg har aldri brukt ris under for-steking. Jeg prikker bare deigen godt med en gaffel, og har aldri opplevd at den har hevet for mye (jeg lager veldig tynn bunn, vet ikke om det har noe å si). Anonymkode: ff6b7...04f
Hegis Skrevet 19. juli 2019 Forfatter #4 Skrevet 19. juli 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er for å gi tyngde, så ikke bunnen skal heve for mye. Ja, du tømmer bare ris oppi, og du kan ta vare på den etterpå, og bruke den som - ris. Anonymkode: 06083...740 Hvor mye ris ca?
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2019 #5 Skrevet 19. juli 2019 Du må ha bakepapir mellom paibunnen og risen/bønnene eller hva du har oppi. Hvis ikke så vil det sette seg fast i bunnen. Og det er for at bunnen ikke skal blåse seg opp under steking. Anonymkode: 0145d...7e3 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå