AnonymBruker Skrevet 12. juli 2019 #1 Skrevet 12. juli 2019 På snapchat står det "levert" med rød pil... betyr det jeg har blitt slettet? For på tre andre står det "mottatt" med rød (bilde) eller blå (chat). Mens en annen står det bare åpnet. Hvorfor står det levert, betyr det at jeg har blitt slettet? Noen som vet? Anonymkode: 3202d...eb4
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2019 #2 Skrevet 12. juli 2019 Levert betyr at personen ikke har åpnet snappen ennå. Anonymkode: bc2f5...e29 1
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2019 #3 Skrevet 12. juli 2019 Dersom du kan se vennskapsprofilen til vedkommende, med snap scoren bak navnet og det hele, da er dere fortsatt venner. Anonymkode: bc2f5...e29 1
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2019 #4 Skrevet 12. juli 2019 Det betyr bare at snappen ikke er åpnet enda. Hvis du vil se om noen har slettet deg kan du se om du fortsatt kan se snapscoren deres. Kan du det er dere fortsatt venner. Anonymkode: 4571d...ecf 1
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2019 #5 Skrevet 12. juli 2019 ok, tusen takk, viste ikke om det med snapscoren, det er der så da får jeg roe meg ned 4 hakk 😂 Anonymkode: 3202d...eb4
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2019 #6 Skrevet 12. juli 2019 mottatt - at noen sendte deg snap sist levert - at du var siste avsender grått = slettet Anonymkode: f28b3...04a
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå