AnonymBruker Skrevet 6. juli 2019 #1 Skrevet 6. juli 2019 Hei😊 jeg har nettopp slettet en venn på Snapchat. Vil vedkommende fortsatt kunne se my storys da? Anonymkode: f2427...e9e
annebanane Skrevet 6. juli 2019 #2 Skrevet 6. juli 2019 Nei. Men de kan fortsette å sende deg ting frem til du har blokkert.
AnonymBruker Skrevet 6. juli 2019 #3 Skrevet 6. juli 2019 Det spørs om du legger ut my story for venner eller for alle Anonymkode: 7d4a6...5df
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå