Gå til innhold

Tannlegen fra helvete.


Gjest Storebror

Anbefalte innlegg

Gjest Storebror

 

En tannlege i 60-årene har mistet autorisasjonen etter å ha feilbehandlet en rekke pasienter. Det første varselet kom allerede i 2014. Tannlegen legger seg nå helt flat.

 

Tannlegen skal ha trukket tann hos mannlig pasient født 1955 på grunn av tannpine, uten å ta røntgenbilde. I etterkant viser det seg at pasienten har gått med en stor kreftsvulst i kjeven som tannlegen ikke oppdaget. Pasienten fikk behandling på Rikshospitalet og måtte trekke alle tennene i behandlingsforløpet. Det er ikke funnet noen journalopplysninger om tannlegens undersøkelser, vurderinger eller behandlingstiltak.

En kvinnelig pasient skriver i et brev til tannlegen at hun har vært hos «tannleger og spesialister over 40 ganger siden januar i fjor. Først nedsliping og fjerning av alt som var utført av deg tidligere, flere operasjoner, trukket tre tenner, satt inn fem implantater og 14 kroner».

En annen tannlege utførte en «second opinion»-vurdering fra en tidligere pasient av tannlegen. Ifølge denne tannlegens vurdering var pasientens tannhelse svært forsømt, «flere moraler må fjernes, mange tenner må rotfylles og få kronebehandling». Ifølge tannlegen har det «gått på liv og helse løs».

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Opa9jl/tannlege-fratatt-lisensen-etter-klagestorm-gaatt-paa-liv-og-helse-loes?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...