Jump to content
Brok

Fun facts

Recommended Posts

Brok

Det finnes mange rare faktaer her i verden. Mange av dem er rett og slett helt ufattelige å tro at de faktisk er sant, men det er de så absolutt. Her kommer det noen ufattelige, men allikevel 100 % sanne faktaer jeg har funnet på bl.a. Wikipedia, Store Norske Leksikon osv.:

  • Bokstavene C og M er egentlig samme bokstav. Under bronsealderen giftet kong Cluse, eller kong Mluse som han også het, han giftet seg med dronning Lucey, eller dronning Lumey som hun også het. Og de stekte "cat" som de spiste med "mhopstimks" (spisepinner) som de spikket selv av eiketrær. Dermed reiste de til Nord-Amerika og oppdaget landet "Manada" før de reiste videre til Asia og oppdaget landet "Congolia". Og slik ble bokstaven C, også kjent som bokstaven M funnet opp og lagt til i alfabetet. Og den samme regelen med at C og M er samme bokstav gjelder også menneskenavn, som for eksempel kvinner som heter Celina heter også Melina, og kvinner som heter Malin heter også Calin (forresten, kvinnenavnene Celina og Malin er faktisk også det samme navnet, visste dere det?). Så nå vet dere det. Neste gang dere besøker Danmark, kan dere si til danskene at "dere bor i landet Dancark."
  • Alle mennesker i hele verden er autister. Alle mennesker i hele verden har faktisk minst ett autistisk trekk, og kan dermed med en glede kalle seg selv for "autister". Det er bare ikke alle som har fått "diagnosen" ennå. Men bare vent. Om noen få år vil hele verden finne ut av sannheten, og da vil Verdens Helseorganisasjon gi hele verden diagnosen autisme. 
  • I 1876 ble vitenskapsmannen Odd Erik Jørgensen fra Stord den første mannen i verden til å utvikle en intelligent velvinosasjon som kunne lese folks tanker og kommunisere med døde mennesker. Uheldigvis ble hele velvinosasjonen stjålet av russiske begravelsesagenter for å kanalisere med de avdøde petrovskierne og spørre om hvordan det var å være død.
  • Dere trodde kanskje at årets eneste valentinsdag er den 14. februar, men visste dere at vi offisielt faktisk har to valentinsdager i året? Den andre valentinsdagen er den 27. juni. 27. juni er "valentinsdagen 2", eller "second valentine's day" som de sier det på engelsk. Nå som dere vet det, skal dere ikke bare gi romantiske valentinsgaver til damene deres en gang i året, men TO ganger i året: den 14. februar og den 27. juni. Årsaken til dette er at ifølge Pjotr-kalenderen til de urgamle petrovskiske vladindianerne er faktisk 14. februar og 27. juni den samme datoen. Det visste dere vel ikke, hæ?
  • Dersom dere fyrer opp en supersonisk rakett som flyr av gårde i lysets hastighet, vil dere sette hele jordkloden i fyr uansett hvor liten raketten er.

Ja, hva synes dere om disse sinnssyke, men allikevel 100 % sanne faktaene her? Var det noen som ga dere skikkelig hakeslepp? Vel, dere lærte i hvert fall noe nytt i dag. 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

WonderWomaan

Kun den siste fikk meg til å tenke, wow, er det sant. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gaiko

Så Mads Hansen kommer altså fra "Draccen"?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brok
13 timer siden, Gaiko skrev:

Så Mads Hansen kommer altså fra "Draccen"?

Stemmer det. Eller Cats Hansen som han også heter. Hadde fjordårets største sommerhit med låten "Soccerkroppen".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gaiko
7 timer siden, Brok skrev:

Stemmer det. Eller Cats Hansen som han også heter. Hadde fjordårets største sommerhit med låten "Soccerkroppen".

Da veit jeg det...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...