Gå til innhold

Trump solgte nettopp et hus til langt over verdi...


Chiyo

Anbefalte innlegg

Er det ikke merkelig når huset Trump kjøpte for 7 millioner dollar, som i fjor var taksert til 8,3 millioner dollar, blir solgt for 13,5 millioner dollar til en indonesisk politiker som har planer om å bli stille til presidentvalg i sitt hjemland? Det er ingen som kan forklare hvorfor huset ble solgt for så mye penger. Hvorfor betaler denne indonesiske politikeren Trump så mye penger for et hus som ikke er verdt 13,5 millioner dollar? Og er det riktig av presidenten å bruke sin posisjon som president til å selge sine eiendommer høyt over anslått takst? 

 

 

Endret av Chiyo
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dette ble tatt opp allerede før Trump ble president. Så lenge Trump både er forretningsmann og president så er det umulig å se om noen betaler han for vennetjenester. Korrupsjon kan lett skjules ved at noen betaler for mye for eiendommene hans.  Det kunne også vært løst om Trump var villig til å la noen uavhengige(blind trust) forvalte formuen hans mens han var president, men det ville han ikke. 

Får håpe for amerikanernes del at de lærer av erfaringen med Trump. For det er få ting som er mer ødeleggende for et land enn korrupsjon. 

Endret av SVK
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser du virkelig på det rælet av et "nyhets" kanal? Blæh Men nei det er ikke riktig å bruke president embedet til å selge eiendommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...