rutti Skrevet 1. mai 2005 #1 Del Skrevet 1. mai 2005 Skal lage muffins i ettermiddag, og trenger gode opskrifter som garantert blir velllykkede. Takk for hjelpen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 1. mai 2005 #2 Del Skrevet 1. mai 2005 Disse blir store, saftige og kjempegode, og du kan variere smaken i det uendelige. Amerikanske Muffins 2,5 dl melk 1 egg ¾ dl matolje 4,8 dl hvetemel 3 store ts bakepulver en klype salt 1,5 dl sukker Det tørre og det våte blandes hver for seg. Deretter røres det tørre lett ut i væsken. Røren skal ikke være jevn, da blir muffinsene seige. Ha i ønsket smakstilsetning. Fyll i store muffinsformer som ligger i muffinsbrett. Stek ved 200-220 grader i 15-20 minutter. Forslag til smakstilsetning: * sjokoladebiter, evt bytt ut litt av melet med kakao * revet gulrot (bruk gjerne brunt sukker i stedet for hvitt, + litt kanel og kardemomme) * revet eple/epleterninger + kanel (gjerne brunt sukker istedet for hvitt) * most banan + hakkede mandler * blåbær * revet appelsinskall + bytt ut litt melk med appelsinjuice * finhakket aprikos + hakkede pecannøtter * 1 ss kaffepulver + hakket sjokolade Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hjalmarlover Skrevet 5. mai 2005 #3 Del Skrevet 5. mai 2005 Vet jeg har nevnt dette før,men tar det gjerne om igjen.. Toro halvfabrikata sjokolademuffins er KJEMPEGODE og LETTE å få til! Tilsett gjerne sjokoladebiter eller rosiner...Gode tips fra Arkana over... Hvis du ønsker dem litt "rå" og saftige kan du med fordel la være å steke dem så lenge som det står på pakken. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Isabellas Skrevet 30. oktober 2005 #4 Del Skrevet 30. oktober 2005 SKal ikke røren være jevn?? Hvordan skal den være da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 30. oktober 2005 #5 Del Skrevet 30. oktober 2005 Vanskelig å forklare, men det gjør altså ingenting om det er melklumper og slikt. Vanligvis rører man jo en kakerøre til den er helt jevn, det skal du ikke gjøre her. Bare rør til alt såvidt er blandet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå