Jump to content
Fruktninja

Forslag til middager som kan varmes senere?

Recommended Posts

Fruktninja

Hei!

 

Er det noen som kanskje kan komme med litt tips og sånn?

I en periode nå så vil jeg lage noen ferdige middager/delvis ferdige middager for et eldre familiemedlem, slik at vedkommende kan gå i fryseren og ta opp og varme, og slik få en lettere hverdag.

‘’Problemet’’ er at jeg er litt tom for ideer til hva som kan være godt og ikke minst praktisk gjennomførbart å fryse og deretter varme opp igjen.

Hjemmelaget ertesuppe, kjøttsuppe, lapskaus er jo topp, det samme er oppskåret svine/oksestek m saus, og kjøttkaker, slik at det bare er å koke poteter/grønnsaker. Men så stopper det litt opp for meg.. «Fremmed» mat er vedkommende ikke komfortabel med, så for eksempel kylling i tikkamasala saus er ikke aktuelt! 😊

Er det noen som har forslag til mat som kan egne seg her?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Fiskegrateng.

Fiskekaker

Karbonader

 

 

Anonymkode: 29457...aff

Share this post


Link to post
Share on other sites
Carrot

Pastasaus, både hvit og rød, med pesto, chilli osv med evt scampi, laks, kjøttboller.. Eller kjøttkaker / karbonader - kan lages av svin, storfe, kylling.. Pastasalater kan godt serveres kalde, eller salat med ris, bygg osv ispedd kylling eller egg..

Supper, grønnsakssuppe, kjøttsuppe, fiskesuppe, hjemmelaget tomatsuppe med egg..

Gryteretter

potetball/komle/klubb - kjært barn osv, kan både varmes og stekes (og fryses som alle forslagene over kan..)
 

Lasagne, kan også lages med brød faktisk, eller med alternativer til pasta i form av aubergine osv..

Grønnsaksgrateng, med eller uten kjøtt/fisk/sjømat

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Eks. Sodd, eggpai (quiche,osteopai, skinkepai osv), fiskesuppe, bacalao, fårikål, 

Anonymkode: 432e3...a75

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Purésupper, feks av blomkål, eller gulrøtter, eller potet- og purresuppe.

Jeg fryser også ofte hjemmelaget kålrabistappe, godt til fiskekaker eller pølser.

Anonymkode: c3753...476

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aricia
Posted (edited)

feil tråd

Edited by Aricia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Nevod

Grandiosa 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee

Du nevner jo sjøl det jeg ville foreslått.   

Alle gryteretter fra en enkel pølselapskaus til fårikål, viltgryter og ulike frikasséer er kanskje noe?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...