Fruktninja Skrevet 12. juni 2019 #1 Del Skrevet 12. juni 2019 Hei! Er det noen som kanskje kan komme med litt tips og sånn? I en periode nå så vil jeg lage noen ferdige middager/delvis ferdige middager for et eldre familiemedlem, slik at vedkommende kan gå i fryseren og ta opp og varme, og slik få en lettere hverdag. ‘’Problemet’’ er at jeg er litt tom for ideer til hva som kan være godt og ikke minst praktisk gjennomførbart å fryse og deretter varme opp igjen. Hjemmelaget ertesuppe, kjøttsuppe, lapskaus er jo topp, det samme er oppskåret svine/oksestek m saus, og kjøttkaker, slik at det bare er å koke poteter/grønnsaker. Men så stopper det litt opp for meg.. «Fremmed» mat er vedkommende ikke komfortabel med, så for eksempel kylling i tikkamasala saus er ikke aktuelt! 😊 Er det noen som har forslag til mat som kan egne seg her? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2019 #2 Del Skrevet 12. juni 2019 Fiskegrateng. Fiskekaker Karbonader Anonymkode: 29457...aff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carrot Skrevet 12. juni 2019 #3 Del Skrevet 12. juni 2019 Pastasaus, både hvit og rød, med pesto, chilli osv med evt scampi, laks, kjøttboller.. Eller kjøttkaker / karbonader - kan lages av svin, storfe, kylling.. Pastasalater kan godt serveres kalde, eller salat med ris, bygg osv ispedd kylling eller egg.. Supper, grønnsakssuppe, kjøttsuppe, fiskesuppe, hjemmelaget tomatsuppe med egg.. Gryteretter potetball/komle/klubb - kjært barn osv, kan både varmes og stekes (og fryses som alle forslagene over kan..) Lasagne, kan også lages med brød faktisk, eller med alternativer til pasta i form av aubergine osv.. Grønnsaksgrateng, med eller uten kjøtt/fisk/sjømat 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2019 #4 Del Skrevet 12. juni 2019 Eks. Sodd, eggpai (quiche,osteopai, skinkepai osv), fiskesuppe, bacalao, fårikål, Anonymkode: 432e3...a75 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2019 #5 Del Skrevet 12. juni 2019 Purésupper, feks av blomkål, eller gulrøtter, eller potet- og purresuppe. Jeg fryser også ofte hjemmelaget kålrabistappe, godt til fiskekaker eller pølser. Anonymkode: c3753...476 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 12. juni 2019 #6 Del Skrevet 12. juni 2019 (endret) feil tråd Endret 12. juni 2019 av Aricia Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nevod Skrevet 12. juni 2019 #7 Del Skrevet 12. juni 2019 Grandiosa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 13. juni 2019 #8 Del Skrevet 13. juni 2019 Du nevner jo sjøl det jeg ville foreslått. Alle gryteretter fra en enkel pølselapskaus til fårikål, viltgryter og ulike frikasséer er kanskje noe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå