AnonymBruker Skrevet 6. juni 2019 #1 Skrevet 6. juni 2019 Hei! Jeg skal være bortreist i litt over et døgn, og ønsker å komme hjem til tint ørret som kan slenges i ovnen. Det er disse klassiske fryste loinsene, altså 4 fileer som er kjøpt fryst. Kan ørreten ligge i kjøleskapet såpass lenge? Reiser vel i fem tiden i dag og er hjemme igjen i seks-syv tiden i morgen kveld. Altså litt over 24 timer. Anonymkode: f4e60...187
Jerry Lee Skrevet 6. juni 2019 #2 Skrevet 6. juni 2019 Går bra det. Om du la den rett fra fryser til kjøleskap. Blir kun tiden den trenger på å tine. 1
_popcorn_ Skrevet 6. juni 2019 #4 Skrevet 6. juni 2019 Jeg legger dem alltid til tining i kjøleskapet på ettermiddagen dagen før det skal brukes.
AnonymBruker Skrevet 6. juni 2019 #5 Skrevet 6. juni 2019 Takker for svar! Bør den ligge inni originalemballasjen som er vakuumpakket, eller bør den flyttes til en sånn fruktpose eller noe? Helt grønn på dette, pleier alltid å tine fryste ting om morgenen som skal brukes på ettermiddagen, aldri natten over Anonymkode: f4e60...187
AnonymBruker Skrevet 6. juni 2019 #6 Skrevet 6. juni 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Takker for svar! Bør den ligge inni originalemballasjen som er vakuumpakket, eller bør den flyttes til en sånn fruktpose eller noe? Helt grønn på dette, pleier alltid å tine fryste ting om morgenen som skal brukes på ettermiddagen, aldri natten over Anonymkode: f4e60...187 La de ligge i pakken Anonymkode: 3b22b...cd1 2
Jerry Lee Skrevet 6. juni 2019 #7 Skrevet 6. juni 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Takker for svar! Bør den ligge inni originalemballasjen som er vakuumpakket, eller bør den flyttes til en sånn fruktpose eller noe? Helt grønn på dette, pleier alltid å tine fryste ting om morgenen som skal brukes på ettermiddagen, aldri natten over Anonymkode: f4e60...187 Bare la den ligge slik den er. Går så bra. Når du skal forberede den vil den fortsatt ha lavere temperatur enn kjøleskapet ditt.
Jytte Skrevet 6. juni 2019 #8 Skrevet 6. juni 2019 Det går bra, men du kan ha pakken med fisk i en form med isbiter i tilfelle du blir forsinket. Mitt kjøleskap er kaldt, men jeg merker at temperaturen har steget (eldre skap) litt, og da ville jeg brukt is eller lagt inn par flasker med frossent vann som ekstra avkjøling. Du kan salte fisken lett, det gjør at fisken tiner raskere, men bevarer samtidig holdbarheten bedre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå