Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Ensomhet

Recommended Posts

AnonymBruker

Man leser jo om ensomhet mange steder, og at det er veldig vanlig for mange i Norge. Hvorfor er det da så vanskelig å skaffe seg venner? Jeg er ofte på leting etter nye venner, siden jeg har vokst fra en del av de jeg hadde før. Hvis jeg leser på forum fra tidligere om folk som klager over ensomhet, og andre spør hvor de bor, og at de gjerne vil bli kjent, så blir det plutselig stille. Og hvorfor er det mange 100 medlemmer i en hey girl gruppe, men så er det max 10% som svarer på det folk skriver, eller er med på treff? Jeg bare lurer på hvorfor folk er så tafatt eller hva det er..

Anonymkode: 13aad...5c1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Har fått samme inntrykk. Det er ikke lett å skjønne seg på..

Anonymkode: 13aad...5c1

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Si det, lurer på det samme selv. Man må jo ta tak hvis man vil ha relasjoner og ut av ensomheten, men det hjelper fint lite når bare den ene tar initiativ. Det må to til i alle relasjoner. Har selv gitt opp folk og vennskap, da det er for mye slit og uansett hvor mye jeg tar kontakt eller spør om å møtes, så unnskylder de seg eller dabber av. Klarer meg fint i eget selskap, savner hunden da. Har til og med vært vanskelig å få dates og finne seg noen også. Noen ganger er ting så håpløst og man er alltid på utsiden.

Anonymkode: 6ba1f...74f

Share this post


Link to post
Share on other sites
Måneskinn

Jeg er en av de tafatte du nevner, ts.  Det kommer av mange ting. Bl.a sliter jeg litt økonomisk og er redd for at det skal påvirke mine sosiale relasjoner, siden man "alltid" skal gjøre et eller annet som koster penger..  Jeg kan også slite litt med å tro på at jeg har noe å tilby andre. Hva skal vi snakke om, hva skal vi finne på, osv. Jeg ønsker meg svært gjerne en eller to nære venninner siden jeg føler jeg har vokst litt fra de jeg hadde før - og ikke var de særlig nære heller... Men i en viss alder er det ikke så lett å finne nye folk.

Men som hun over meg skriver, noen ganger må man gi opp også, for folk fader ut og unnskylder seg på de rareste måter. Og når bare en part vil prøve, så da går det jo ikke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...