Sliten&kjørt52 Skrevet 29. mai 2019 #1 Skrevet 29. mai 2019 Pottit-pinnene veit jeg er bra etter 25 minutter på |225 grader... Hvis jeg hiver inn noe Indrefilet Død Gris, ca. 10 minutter før pottit er færdig... Vil det funke, eller for Sent. Ikke så tykk bit med kjøtt. ... Noen som har tips... a.
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2019 #2 Skrevet 29. mai 2019 1 minutt siden, Sliten&kjørt51 skrev: Pottit-pinnene veit jeg er bra etter 25 minutter på |225 grader... Hvis jeg hiver inn noe Indrefilet Død Gris, ca. 10 minutter før pottit er færdig... Vil det funke, eller for Sent. Ikke så tykk bit med kjøtt. ... Noen som har tips... a. Kan du steke indrefileten i stekepanna? Anonymkode: e644f...176 1
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2019 #4 Skrevet 29. mai 2019 4 minutter siden, Sliten&kjørt51 skrev: Pottit-pinnene veit jeg er bra etter 25 minutter på |225 grader... Hvis jeg hiver inn noe Indrefilet Død Gris, ca. 10 minutter før pottit er færdig... Vil det funke, eller for Sent. Ikke så tykk bit med kjøtt. ... Noen som har tips... a. Svinefilet i tynne skiver trenger ikke mange minuttene i stekepannen før de er ferdige. Og akkurat like kort tid bruker du på å dampe grønnsakene.https://www.matprat.no/oppskrifter/rask/minuttbiff-av-svin-med-hvitloksgronnsaker/ Anonymkode: e644f...176 1
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2019 #5 Skrevet 29. mai 2019 1 minutt siden, Sliten&kjørt51 skrev: Er det bedre plan Lenge ❔ a. Fra oppskriften i linken: Del svinefileten slik at du får to tynne biffer. Bank dem forsiktig ut med håndbaken. Brun biffene raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter. Smelt smør i en liten kjele og legg i grønnsaker og hvitløk. Tilsett såvidt litt vann og smørdamp grønnsakene til de er knapt møre. Server minuttbiffen med de dampede grønnsakene og litt av stekefettet fra stekepannen. Anonymkode: e644f...176 1
Sliten&kjørt52 Skrevet 29. mai 2019 Forfatter #7 Skrevet 29. mai 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Fra oppskriften i linken: Del svinefileten slik at du får to tynne biffer. Bank dem forsiktig ut med håndbaken. Brun biffene raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter. Smelt smør i en liten kjele og legg i grønnsaker og hvitløk. Tilsett såvidt litt vann og smørdamp grønnsakene til de er knapt møre. Server minuttbiffen med de dampede grønnsakene og litt av stekefettet fra stekepannen. Anonymkode: e644f...176 Tusen takk for svar, -ikke ofte jeg er Sulten, -men ble det faktisk nå. Kos deg i kveld du og a. 1
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2019 #8 Skrevet 29. mai 2019 7 minutter siden, Sliten&kjørt51 skrev: Tusen takk for svar, -ikke ofte jeg er Sulten, -men ble det faktisk nå. Kos deg i kveld du og a. Takk Anonymkode: e644f...176 1
Sliten&kjørt52 Skrevet 29. mai 2019 Forfatter #9 Skrevet 29. mai 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Takk Anonymkode: e644f...176 Jeg som skal si det, -og Trur dette blir knall a. 1
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2019 #10 Skrevet 29. mai 2019 3 minutter siden, Sliten&kjørt51 skrev: Jeg som skal si det, -og Trur dette blir knall a. Takk Anonymkode: e644f...176 1
Sliten&kjørt52 Skrevet 30. mai 2019 Forfatter #11 Skrevet 30. mai 2019 21 timer siden, AnonymBruker skrev: Takk Nesten mett enda jeg... Tusen takk for hjelp. Mener det a.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå