Gå til innhold

Dere med sjuseter: Bruker dere ofte alle plasser?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vi klarer oss greit med én bil, men trenger av og til to om kvelden, eller mer plass med den permanente oppussingen vår, eller når vi har barnebesøk og må kjøre den samme strekningen to ganger. Da ser vi etter en blodbillig sjuseter (noe sånt). Men...bruker dere bilen like mye som dere har tenkt? Er det noen her som har kjøpt flere eller er det typisk bare en fase der man har behov for sju seter en liten stund?

Anonymkode: 8b9bc...dc1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har sjuseter (Ford smax) fordi vi må ha plass til tre barneseter etter hverandre baki. Og noen få ganger trenger vi flere seter fordi barna skal ha med noen hjem. Jeg vil tro vi vil ha bil med kompissete helt til barna er ferdig på skolen.

Anonymkode: 8a177...579

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har en Nissan Qashqai +2.

Det er ikke veldig ofte vi bruker alle setene, mindre enn en gang i måneden. Men når de først brukes blir det ofte flere ganger i en kortere periode. Feks i jula. 

Men det gjør det mye enklere i en del sammenhenger. Storfamilien er fem personer, men det blir trangt for med to voksne og et barnesete i baksetet. 

Hvis vi er fem hender det barna sitter bakerst. Setene er veldig egnet for barn. Og to de to voksne har god plass i baksetet. 

I tillegg ferdes vi ofte med en familie på to som ikke kjører bil, så da er vi sju. 

Jeg angrer ikke, selv om jeg nok trodde det ville være større behov. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har en syvseter, hatt siden 2006, kjøpte ny syvseter i fjor. Godt med ekstra plass, da kan begge ungene ha med seg venner hjem. Å vi kan ha med opp til 3 ekstra unger fra fritidsaktivitet. Sjelden alle 7 seter brukes, men nesten ukentlig at 6 seter blir brukt. Å så liker vi bilferie, hærlig med god plass da. 

Anonymkode: f3585...35d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har en ford s-max, er ikke ofte vi bruker alle setene nå, men vi venter nr 4 snart, og da vil vi være avhengig av å ha så stor bil. 

Jeg er veldig glad for at vi har 7 seter de gangene vi har hatt bruk for, er kjekt å kunne ha plass til flere barn:) 

 

Anonymkode: 777ca...a61

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ford S-max her også.

Bruker ikke alle seter daglig, men med tre barn i barneseter er det rett og slett ikke plass til hele familien i en vanlig bil. 

I tillegg er det ekstremt praktisk med plass til barnas venner, familie eller egne venner i tillegg. Hadde vi fått plass til alle barna i en 5-seter så er det jo likevel klin umulig å kjøre andre enn oss i familien og det er ikke helt praktisk det heller. 

Det eldste barnet vokser snart ut av det største setet, men tror ikke at det blir færre passasjerer jo eldre barna blir, tror tvert imot at det blir mer kjøring med venner på slep, så her skal vi beholde bilen minimum til eldste flytter hjemmefra eller får lappen/bil selv og det er jo mange år til, og da vil vi kanskje bytte bil av alder uansett. 

Anonymkode: f0edd...74d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 2 uker senere...

Når vi skal kjøre andre hjem i samme slengen, eller når svigers vil bli med på tur. Så kanskje en gang imåneden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde en Opel zafira for ca 10 år siden, ble kjøpt kun pga stort bagasjerom, småbarn vogner etc, brukte ekstra setene en gang da barnesetene var i bilen, å vi skulle ha 2 personer med hjem fra fest 

Anonymkode: 7bece...284

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...