Gå til innhold

Hjemmebrygget øl som alkohol?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Kan man lage «Hembryggaøl» som mange kaller det, og la det stå lenge slik at det blir til 20% alkohol?

Anonymkode: 088f1...462

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Alkoholinnholdet er avhengig av sukkermengde (enten i råvarene, eller i tilsatt sukker) samt gjærtype. De færreste gjærtyper tåler et alkoholinnhold på 20 volumprosent.

Anonymkode: b3d11...80f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, AnonymBruker skrev:

Kan man lage «Hembryggaøl» som mange kaller det, og la det stå lenge slik at det blir til 20% alkohol?

Anonymkode: 088f1...462

Om sukkerinnholdet i vørteren er høyt nok og du har riktig type gjær så kan du i alle fall komme opp mot 20%

Det er svært få typer øl som er noe gode om du går så høyt opp i alkoholprosent. 

Anonymkode: 9a9fd...1d8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ølgjær dør ved såpass høy alkoholprosent, skal du ha mer alkohol enn 16-18 % må den destilleres. 

Anonymkode: 3c8cc...e36

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Øl med høy alkoholprosent er ikke godt i det hele tatt etter min mening. Fysj.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...