AnonymBruker Skrevet 19. mai 2019 #1 Skrevet 19. mai 2019 Jeg bor alene og skal ha kyllingfile til middag i dag siden jeg tok den opp av fryseren i går og kan da ikke fryse den igjen. Den gikk ut i dato for 5 dager siden, så jeg lurer på om jeg kan varme opp restene i morgen igjen? 😕 Anonymkode: e6608...72d
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 19. mai 2019 #2 Skrevet 19. mai 2019 Så lenge den står kjølig går det helt fint
Topplue Skrevet 20. mai 2019 #3 Skrevet 20. mai 2019 Varm den forsiktig ellers blir den fort tørr. Det beste er egentlig å la den ligge en liten stund på kjøkkenbenken slik at den blir romtemperert, og så heller over varm saus.
Muskath Skrevet 20. mai 2019 #4 Skrevet 20. mai 2019 Du kan fint varme den opp igjen i morgen. Du kan også fryse den igjen hvis den var rå da du tok den ut av fryseren og den nå er varmebehandlet.
Jerry Lee Skrevet 20. mai 2019 #5 Skrevet 20. mai 2019 18 minutter siden, Muskath skrev: Du kan fint varme den opp igjen i morgen. Du kan også fryse den igjen hvis den var rå da du tok den ut av fryseren og den nå er varmebehandlet. Ja. What she says... 😊 Gjort det flere ganger. Kylling er ikke så skummelt som det framstilles. Men forsiktig skal man være likevel.
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2019 #6 Skrevet 21. mai 2019 21 timer siden, Topplue skrev: Varm den forsiktig ellers blir den fort tørr. Det beste er egentlig å la den ligge en liten stund på kjøkkenbenken slik at den blir romtemperert, og så heller over varm saus. Jeg ville ikke latt den bli kald for så å helle varm saus over den (da varmes kjøttet opp igjen) for så å kjøle den en gang til nei. Kjøtt må kjøles raskt ned til under 4 grader, og varmes fort opp til over 65 grader. Er en grunn for at de fleste matforgiftninger skjer i hjemmet🙊 Anonymkode: 67952...980
Topplue Skrevet 21. mai 2019 #7 Skrevet 21. mai 2019 40 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg ville ikke latt den bli kald for så å helle varm saus over den (da varmes kjøttet opp igjen) for så å kjøle den en gang til nei. Kjøtt må kjøles raskt ned til under 4 grader, og varmes fort opp til over 65 grader. Er en grunn for at de fleste matforgiftninger skjer i hjemmet🙊 Anonymkode: 67952...980 Mulig jeg misforsto TS, men jeg fikk inntrykk av at hun snakker om en kyllingfilet som ble stekt før den ble frosset. Jeg ville altså tint kyllingfileten på kjøkkenbenken, og heller enn å steke den på nytt ville jeg helt varm/lunken saus over. Dette er slik jeg lærte det da jeg gikk på skolen, men det er kanskje feil?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå