Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Kan man varme opp kyllingfilet på nytt?

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg bor alene og skal ha kyllingfile til middag i dag siden jeg tok den opp av fryseren i går og kan da ikke fryse den igjen. Den gikk ut i dato for 5 dager siden, så jeg lurer på om jeg kan varme opp restene i morgen igjen? 😕

Anonymkode: e6608...72d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Catalina Culès

Så lenge den står kjølig går det helt fint :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Topplue

Varm den forsiktig ellers blir den fort tørr. Det beste er egentlig å la den ligge en liten stund på kjøkkenbenken slik at den blir romtemperert, og så heller over varm saus. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Muskath

Du kan fint varme den opp igjen i morgen.  Du kan også fryse den igjen hvis den var rå da du tok den ut av fryseren og den nå er varmebehandlet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
18 minutter siden, Muskath skrev:

Du kan fint varme den opp igjen i morgen.  Du kan også fryse den igjen hvis den var rå da du tok den ut av fryseren og den nå er varmebehandlet.

Ja. What she says... 😊   Gjort det flere ganger.

Kylling er ikke så skummelt som det framstilles.  Men forsiktig skal man være likevel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
21 timer siden, Topplue skrev:

Varm den forsiktig ellers blir den fort tørr. Det beste er egentlig å la den ligge en liten stund på kjøkkenbenken slik at den blir romtemperert, og så heller over varm saus. 

Jeg ville ikke latt den bli kald for så å helle varm saus over den (da varmes kjøttet opp igjen) for så å kjøle den en gang til nei. Kjøtt må kjøles raskt ned til under 4 grader, og varmes fort opp til over 65 grader. Er en grunn for at de fleste matforgiftninger skjer i hjemmet🙊

Anonymkode: 67952...980

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Topplue
40 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg ville ikke latt den bli kald for så å helle varm saus over den (da varmes kjøttet opp igjen) for så å kjøle den en gang til nei. Kjøtt må kjøles raskt ned til under 4 grader, og varmes fort opp til over 65 grader. Er en grunn for at de fleste matforgiftninger skjer i hjemmet🙊

Anonymkode: 67952...980

Mulig jeg misforsto TS, men jeg fikk inntrykk av at hun snakker om en kyllingfilet som ble stekt før den ble frosset. Jeg ville altså tint kyllingfileten på kjøkkenbenken, og heller enn å steke den på nytt ville jeg helt varm/lunken saus over. Dette er slik jeg lærte det da jeg gikk på skolen, men det er kanskje feil? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...