Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Kan man varme opp kyllingfilet på nytt?

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg bor alene og skal ha kyllingfile til middag i dag siden jeg tok den opp av fryseren i går og kan da ikke fryse den igjen. Den gikk ut i dato for 5 dager siden, så jeg lurer på om jeg kan varme opp restene i morgen igjen? 😕

Anonymkode: e6608...72d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Luna Llena

Så lenge den står kjølig går det helt fint :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Topplue

Varm den forsiktig ellers blir den fort tørr. Det beste er egentlig å la den ligge en liten stund på kjøkkenbenken slik at den blir romtemperert, og så heller over varm saus. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Muskath

Du kan fint varme den opp igjen i morgen.  Du kan også fryse den igjen hvis den var rå da du tok den ut av fryseren og den nå er varmebehandlet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
18 minutter siden, Muskath skrev:

Du kan fint varme den opp igjen i morgen.  Du kan også fryse den igjen hvis den var rå da du tok den ut av fryseren og den nå er varmebehandlet.

Ja. What she says... 😊   Gjort det flere ganger.

Kylling er ikke så skummelt som det framstilles.  Men forsiktig skal man være likevel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
21 timer siden, Topplue skrev:

Varm den forsiktig ellers blir den fort tørr. Det beste er egentlig å la den ligge en liten stund på kjøkkenbenken slik at den blir romtemperert, og så heller over varm saus. 

Jeg ville ikke latt den bli kald for så å helle varm saus over den (da varmes kjøttet opp igjen) for så å kjøle den en gang til nei. Kjøtt må kjøles raskt ned til under 4 grader, og varmes fort opp til over 65 grader. Er en grunn for at de fleste matforgiftninger skjer i hjemmet🙊

Anonymkode: 67952...980

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Topplue
40 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg ville ikke latt den bli kald for så å helle varm saus over den (da varmes kjøttet opp igjen) for så å kjøle den en gang til nei. Kjøtt må kjøles raskt ned til under 4 grader, og varmes fort opp til over 65 grader. Er en grunn for at de fleste matforgiftninger skjer i hjemmet🙊

Anonymkode: 67952...980

Mulig jeg misforsto TS, men jeg fikk inntrykk av at hun snakker om en kyllingfilet som ble stekt før den ble frosset. Jeg ville altså tint kyllingfileten på kjøkkenbenken, og heller enn å steke den på nytt ville jeg helt varm/lunken saus over. Dette er slik jeg lærte det da jeg gikk på skolen, men det er kanskje feil? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...