Gå til innhold

FORSKJELLBEHANDLING FRA SENSOR OPPKJØRING


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Må bare presisere til at ALLE der skal ta oppkjøring; Dere skal vite at det absolutt finnes forskjellsbehandling fra sensorer der ute. Forskjellene er såpass store at det burde ha blitt mediesaker etter mine øyne, og disse sensorene har alt for mye makt!

Jeg hadde min andre oppkjøring idag, og besto. Jeg besto faktisk med glans som sensor nevnte, og fikk mye skryt. Dette tiltross for at jeg ikke klarte sikkerhetskontrollen, holdt på å påkjøre en fotgjenger, glemte å blinke ut av en rundkjøring, bråbremset i flere kryss, plasserte meg feil to ganger, giret feil 3-4 ganger, kvelte motoren en håndfull ganger, holdt på å kræsje bilen bak da jeg skulle lukeparkere og glemte flere ganger å se i blindsonen i feltskiftet.

Dette var altså kjøring som jeg sjøl vil kvalifisere som helt forferdelig, men nervene tok overhånd og denne bilen var helt nytt for meg og uvant. Allikevel besto jeg, og min teori er at dette er pga den gode tonen og relasjonen jeg fikk til sensor ellers, og at sensor nå var en ung trivelig kar.

På min forrige oppkjøring for to måneder siden så kjørte jeg etter mine øyne så å si perfekt, mindre nerver, god observasjon og jeg var veldig godt vant til bilen. Allikevel hadde jeg ikke en god tone til en sensor, og jeg oppfattet han (en godt voksen mann) som kynisk og rigid. Jeg strøk da visst kun på to ting; litt høy fart mot kun et kryss og at jeg ikke forbikjørte en traktor i 70 sone (der jeg vurderte det som klart risikabelt pga dårlig sikt og føre). Allikevel strøk jeg, og kjøremåten min ga visst verken trafikk samhandling eller flyt.

Jeg har også hørt mange lignede historier fra venner og bekjente som forteller om vikepliktsbrudd, kjøring med av bil utenfor veikanten, klare fartsbrudd etc, men allikevel består dem; mens andre som kjører utrolig bra, og visst stryker på at de enten venter noen sekunder ekstra før de går inn i en rundkjøring, eller to-tre forsøk på å ryggeparkere (der sensor mener at de MÅ klare parkering på første forsøk uten å kjøre bilen og fram og tilbane).

Dette er så kritikkverdig!

 

 

 

Anonymkode: a0b70...dbb

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...