Gå til innhold

Om jeg sletter app’en for Instagram


Fremhevede innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Etter en oppdatering for et par måneder siden, ble det slik at når jeg går inn på instagramapp’en, så er jeg inne der i 5-10 sekunder før skjermen blir helt svart og jeg faller ut av app’en. Er utrolig irriterende, og får jo ikke brukt app’en i det hele tatt.

Om jeg sletter app’en fra telefonen og deretter laster den ned igjen, er fremdeles innholdet mitt der da? Eller blir alt jeg har lagt ut, følgere og dem jeg selv ønsker og følge slettet?

 

Anonymkode: 6c277...b59

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du sletter bare appen, ikke brukeren. :) 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...