Gå til innhold

Hva serverte dere i bryllupet?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hva var til forret, middag og dessert? Hvilke kaker hadde dere?

Anonymkode: ec2ae...10f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Forrett: ost og spekeskinke med noen melonskiver til

Middag: reinsdyrstek med fløtepoteter og grønnsaker

Dessert: vaniljeis med sjokoladesaus og varme bringebær

Hadde alle mulige kaker. Alt for mye 😅

 

Anonymkode: 34a6e...896

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja og så hadde vi innbakte pølser til nattmat. 

Anonymkode: 34a6e...896

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på hotell med storkjøkken. 

Forrest: stekt tørrfisk, bacon og ertepuré. 

Hovedrett: stek med fancy poteter(husker ikke hva de kadte det 😅) stekte grønnsaker og soppsaus. 

Dessert: frukt i vaniljekrem

Kaker: ostekake, gulrotkake og sjokoladekake. 

Bryllupskaka var en sjokoladekake og en marsipankake, bundet sammen med ei bru som kaketoppen satt på. Bruden og brudgommen liker _ikke_ samme kake 😂

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrett: melonsalat og spekeskinke 

Hovedrett: trøffelposjert kalvefilet

Dessert: sesongens bær i karamellkurv med nylaget vaniljeis

Kaker hadde vi litt forskjellig av, men vi hadde ikke hvit dame, det var det noen av de eldre gjestene som stusset over. Bryllupskake var ostemousse med hvit sjokolade, var knallgod❤️ 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest NotYou

Forett; loff med kamskjell 

Hovedrett: Ytrefilé av okse, gratinerte grønnsaker, noe fancy potet og saus. 

Dessert: Karamellpudding 

Til nattmat hadde vi vårruller, ris og salat, samt en grill hvor det ble ordnet burgere og pølse. Nattmaten var SÅ god :ler: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi hadde vinterbryllup som ble feiret på et veldig fint hotell.

Forrett: loff med reke

Hovedrett: gryterett med ris og kinakål

Dessert: tress is

var så gått, alle våre 300 gjster elsker maten asså

Anonymkode: 3d48f...c9d

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrett: Skinke og asparges.
Hovedrett: Kalv med diverse tilbehør og en type rødvinssaus eller noe, med fløtegratinerte poteter.
Dessert: En fancy versjon av sjokolademousse med bringebærsorbet.  

Til kake hadde vi en mørk og lys sjokolademousse-kake med masse bær på, som var fantastisk god. I tillegg til den, som var med i menyen, hadde mange makt. Diverse sjokoladekaker, bløtkake, gulrotkake... Tror det var rundt fem kaker til sammen. Vi var under 30 personer, så holdt i massevis. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bær og frukt i vanilje is/krem er den kjipeste desserten...

Anonymkode: 2bb78...232

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrett: Hvitløksmarinerte tigerreker med salat. 

Hovedrett: Hjortefilet med fancy tilbehør.

Dessert: Sjokoladefondant med vaniljeis og bærsaus. 

Fryktelig mange kaker, minst 30 stk. Bryllupskaken var hvit sjokolademousse med browniebunn og et lag med bringebærgele. 

Anonymkode: d8353...20d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snacks/minglemat (ble satt frem mellom vielse og middag) tapas med spekemat, oster og salat. 

Forrett: kamskjell/fancy pølser med tilbehør (gjestene fikk velge)

Hovedrett: entrecote/kveite med godt tilbehør (gjestene fikk velge)

Dessert: Fromasj med mango

Nattmat: kokte pølser, satte frem masse deilig tilbehør (syltet rødløk, ulike typer salsa og guacomole) Fikk mye skryt for den. :) 

Vi ville gjerne servere fisk i bryllupet, men fikk høre av folk at fisk var risky i forhold til kresne gjester, men til vår overraskelse valgte 80% kjøttet.

Anonymkode: a42f1...a01

Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 timer siden, AnonymBruker skrev:

Bær og frukt i vanilje is/krem er den kjipeste desserten...

Anonymkode: 2bb78...232

Kanskje ikke veldig spennende, men veldig safe :) De aller fleste kan godt like det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 21.4.2019 den 21.45, AnonymBruker skrev:

Bær og frukt i vanilje is/krem er den kjipeste desserten...

Anonymkode: 2bb78...232

Men er desserten så viktig hvis man har et stort kakebord også? :) Her valgte vi å servere en enkel dessert fordi vi visste at kakebordet bugnet. 

Mange av gjestene våre var ganske mette etter middag. Kakebordet ble satt frem etter en liten pause og var mye mer populært. Der kan jo også folk forsyne seg med den typen man liker fremfor at alle skal få det samme.

Anonymkode: a42f1...a01

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Velkomstdrink med og uten alkohol

Forrett: Salat med røkt laks

Hovedrett: Rype med koktepoteter, grønnsaker og en viltsaus

Dessert: Multeparfait med varm multesaus

Kake: 3 etasjes bryllupskake (3 forskjellige), marsipankake, tropisk aroma, gelekake, ostekake, oreokake, verdens beste bl.a.

Nattmat: Koldbord

Hvitvin til forrett, rødvin til hovedrett, cognac/likør til dessert + fri bar resten av kvelden.

Anonymkode: 3314f...acf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lapskaus på boks og sjokoladekake i langpanne, den man får kjøpt i fryseren på rema :)

Anonymkode: 4bbaf...05c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...