Gå til innhold

 TYTTEBÆRSYLTETØY til kjøttkaker, KOTELETTER og lignende? LØK?


TYTTEBÆRSYLTETØY til kjøttkaker, KOTELETTER og lignende?  

23 stemmer

  1. 1. TYTTEBÆRSYLTETØY til kjøttkaker, KOTELETTER og lignende?

    • Ja
      15
    • Nei
      8
  2. 2. Mye LØK til kotelettene og i kjøttkakene eller til kjøttkakene?

    • Ja
      14
    • Nei
      9


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

:spise: TYTTEBÆRSYLTETØY til kjøttkaker, KOTELETTER og lignende? LØK?

Anonymkode: cef47...f21

Videoannonse
Annonse
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Tyttebær til kjøttkaker men ikke koteletter. Ikke løk til noen av dem.

Skrevet (endret)

Tyttebærsyltetøy og løk til kjøttkaker, det er en no-brainer. 

Tyttebærsyltetøy til koteletter kommer an på hva slags tilbehør man har ellers. Sammen med surkål er det et must. Med rømme og sopp, f.eks., så kan tyttebærsyltetøyet pent få hvile. Løk har jeg faktisk aldri spist ved siden av koteletter før, men jeg kan tenke meg at det umulig kan gjøre noen skade. :spise: 

Endret av FrankDrebin
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Tyttebærsyltetøy til kjøttkaker og karbonader, løk kun til karbonader. Surkål til koteletter.

Anonymkode: 4d60d...e7c

  • Liker 1
Skrevet

Ikke løk i biter i kjøttkakene iallfall, da må den være finrevet. Pleier ikke bruke løk til koteletter, men tyttebær er godt til begge deler.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...