Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 6. april 2019 #3 Skrevet 6. april 2019 Pølse i brød 😉 Lapskaus, Lammelår/stek, Shepherd's pie, wox, Lasagne, Laks, torsk, Boeuf bourguignon, Kylling, Andebryst....
GinandTonic Skrevet 6. april 2019 Forfatter #5 Skrevet 6. april 2019 Akkurat nå, Catalina Culès skrev: Pølse i brød 😉 Lapskaus, Lammelår/stek, Shepherd's pie, wox, Lasagne, Laks, torsk, Boeuf bourguignon, Kylling, Andebryst.... Nå ga du meg en god ide, viltgryte med potetstappe
Rumle Skrevet 6. april 2019 #6 Skrevet 6. april 2019 Alltid lammelår på påskeaften her, restene blir gryter, smørbrød, fyll til tortillas osv 1
GinandTonic Skrevet 6. april 2019 Forfatter #7 Skrevet 6. april 2019 3 minutter siden, Rumle skrev: Alltid lammelår på påskeaften her, restene blir gryter, smørbrød, fyll til tortillas osv Lam på påskeaften blir det, men så er det de andre dagene Kjedelig med lam hver dag...
Rumle Skrevet 6. april 2019 #8 Skrevet 6. april 2019 Akkurat nå, GinandTonic skrev: Lam på påskeaften blir det, men så er det de andre dagene Kjedelig med lam hver dag... Hva med en god hjemmelaget lasagne? Det er aldri feil
GinandTonic Skrevet 6. april 2019 Forfatter #9 Skrevet 6. april 2019 Akkurat nå, Rumle skrev: Hva med en god hjemmelaget lasagne? Det er aldri feil Ja, eller mosakka 1
Rumle Skrevet 6. april 2019 #10 Skrevet 6. april 2019 Akkurat nå, GinandTonic skrev: Ja, eller mosakka Mmhm! 1
GinandTonic Skrevet 6. april 2019 Forfatter #12 Skrevet 6. april 2019 (endret) 13 minutter siden, Rumle skrev: Mmhm! Drit god Endret 6. april 2019 av GinandTonic
GinandTonic Skrevet 6. april 2019 Forfatter #13 Skrevet 6. april 2019 7 minutter siden, Betty Brus skrev: Ribbe 😁 Tenker du som julemiddag? alså med tilbehør og slikt?
AnonymBruker Skrevet 6. april 2019 #14 Skrevet 6. april 2019 i tillegg til lammelår, selvfølgelig, så pleier vi å ha en del fisk faktisk - og ellers litt sånn mat det tar for mye tid å lage til vanlig, sånt som må koke lenge f.eks Bacalao en dag, perfekt å kunne bruke late påskedager til å la den putre og koke lenge. Kokt, kald laks i lake - knallgodt! Og enkelt mat å tilberede raskt når laksen først er kokt, når det er variabelt når middagsgjester dukker opp, tur er ferdig ol. Poteter, agurksalat og rømme. Hjemmelaga kjøttkaker og kålstuing. Eventuelt kjøttpudding, om ikke orker styre så mye på kjøkkenet. Stor gryte med kjøttsuppe - alle barn og gjester hjelper til å skjære opp. Reinsdyr indrefilet, med vilt-tilbehør. Eventuelt finnbiff-gryte. Anonymkode: c7de4...b30 2
Betty Brus Skrevet 6. april 2019 #15 Skrevet 6. april 2019 16 minutter siden, GinandTonic skrev: Tenker du som julemiddag? alså med tilbehør og slikt? Ja f.eks, eller så finnes det mye annet spennende man kan lage med ribbe også. https://meny.no/oppskrifter/Svin/Ribbe/steamed-buns-med-ribbe/ https://www.godt.no/artikkel/23359582/fem-spennende-oppskrifter-med-ribberester https://www.nrk.no/mat/ribbesandwich-1.7933297 Her blir det en dag med ribbe (har i fryseren) med tilbehør, men uten medisterkaker og julepølse. Så kan restene brukes til noe annet godt. Jeg synes ribbe er for godt til å bare spises en gang i året 😄 1
AnonymBruker Skrevet 6. april 2019 #16 Skrevet 6. april 2019 Stemmer også for bacalao, fast på menyen her i påsken. Ellers: Ferskt kjekjøtt, som faktisk er i sesong akkurat i påske. Gjerne tilberedt med krydder fra Midt-Østen, og feks tabbouleh og hhummus til. Anonymkode: 45ed0...991
MarianneE Skrevet 7. april 2019 #18 Skrevet 7. april 2019 Aner ikke, men har både lammestek og pinnekjøtt liggende
AnonymBruker Skrevet 9. april 2019 #20 Skrevet 9. april 2019 Både bacalao og lam smaker dritt. Mitt tips er å unngå begge. Anonymkode: 482f0...c7e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå