Gjest gjest1 Skrevet 16. april 2005 #1 Skrevet 16. april 2005 Har fått tilsendt 2 ulike meny-forslag frå eit hotell her vi bur, lurer på om vi skal bestille noko av koldtbordet vårt der... Kva syns de om utvalget og prisane? Er det spesielt dyrt, syns de? Koldtbord 1 - kroner 295,- per gjest Kald Mat 3 typer sild Ferske Reker med skall i deilig samspill med Sitron & Majones Røkt Laks servert med Eggerøre Hjemmegravet Laks med Sennepssaus Roastbiff med Løk & Remulade Struttende grillede Kyllingbryst Skinke Frisk, grønn Salat 3 typer majonessalater: Ekte Italiensk Salat Waldorffsalat på gamlemåten Potetsalat… Hvitløksdressing Urtedressing Vinaigrette Hjemmebakt grovt & fint Brød Smør Varmretter Deilig Gryterett av Okse Ovnsbakt Laks med Basilikumsaus Desserter Hjemmelaget Appelsinmousse med kraftig Fruktsaus Epleterte av Hardangerepler med ekte Krem Koldtbord 2 - Luksus Koldtbord kroner 450,- per gjest Kald mat 6 typer sild: Sursild Tomatsild Sherrysild Rømmesild Sennepssild ”Jomfruens Spesialsild” Hjemmegravet Laks med Sennepssaus Røkt Laks med Eggerøre Ferske Reker med skall i naturlig samspill med Sitron & Majones Vestkystfat med Kongekrabbe, Krepsehaler og dampede Blåskjell (sesongavhengig) Røkt Blåkveite Kaldt anrettet Fjellørret Spretne Kalkunbryst Ekte, fransk Viltpaté Roastbiff Tradisjonelt Spekefat Skinke Fristende Ostefat Tomatsalat Frisk, grønn Salat 3 typer majonessalater: Waldorffsalat på gamlemåten Frisk, flott Skagensalat Ekte Italiensk Salat 6 Typer dressinger: Rømmedressing Urtedressing Hvitløksdressing Sennepsdressing Vinaigrettedressing Pepperrotdressing Olivenolje Balsamicosirup 3 typer ferske, hjemmebakte Brød og Rundstykker etter valg Varm mat Fersk, ostegratinert Torsk anrettet med Kokkens Tomatpesto Laks servert med deilig Sandefjordsaus Mørt, fylt Lammelår i selskap med Rosmarinsaus & Ratatuilegrønnsaker Helstekt Oksekam med sauterte Rotgrønnsaker og en smakfull Rødvinsaus Desserter Hjemmelaget Karamellpudding Husets Appelsinmousse Epleterte av Hardangerepler med ekte Krem Frisk & rikholdig Frukt & Bærsalat Fyldig Vaniljesaus Kraftig Bærsaus Deilig Karamellsaus
Væren Skrevet 16. april 2005 #3 Skrevet 16. april 2005 Da jeg leste gjennom det første alternativet, syntes jeg kanskje det var litt i dyreste laget. Men så kom jeg fram til at det også var dessert med i prisen, så da forandret det seg litt... Det andre alternativet var jo enormt innholdsrikt, sikkert et kjempeflott koldtbord! Det er nok sikkert ikke dyrt sett i forhold til hva man får for pengene - men det blir jo mye penger... Kan legge til at vi bestilte koldtbord forrige helg, det betalte vi kr. 175 for. Skikkelig flott mat, men altså uten dessert! Jeg tror kanskje jeg ville ha sjekket med et catering firma; kan tenke meg at hotell leverer dyrere koldtbord.
Gjest gjest1 Skrevet 16. april 2005 #4 Skrevet 16. april 2005 Kan legge til at vi bestilte koldtbord forrige helg, det betalte vi kr. 175 for. Skikkelig flott mat, men altså uten dessert! Jeg tror kanskje jeg ville ha sjekket med et catering firma; kan tenke meg at hotell leverer dyrere koldtbord. Hmm.. Vi har ikkje så mykje å velge i her på landsbygda, skjønner du.. Hehe.. Men har eit par andre plassar eg kan høyre med også... Er det dumt å bestille noko frå ein plass, og noko anna frå ein annan plass? Var mykje fristande på desse hotll-koldtborda altså... hehe...
lucky Skrevet 16. april 2005 #5 Skrevet 16. april 2005 Mye fristende her ja og spesielt på nr 2 De prisene du har fått er ganske så like de hotell koldtbordprisene jeg og har sjekket. Hvilket alternativ du velger har vel litt med budsjett og å gjøre? Det akn nok være at catering er rimeligere. Vi fikk til slutt tak i en godt anbefalt kokk her i området og leier han inn til å lage vårt koldtbord. Han skal selv ha 4000 kr for jobben. Vi blir rundt 60-70stk og han regner da med at han handler mat fra angrosfirma for rundt 6-7000 kr. Vi skal ha blanding av et tradisjonelt koldtbord og ulike tapasretter. Dette sparer vi ca 10 000 kr på.
Gjest gjest1 Skrevet 18. april 2005 #6 Skrevet 18. april 2005 Mye fristende her ja og spesielt på nr 2 De prisene du har fått er ganske så like de hotell koldtbordprisene jeg og har sjekket. Hvilket alternativ du velger har vel litt med budsjett og å gjøre? Det akn nok være at catering er rimeligere. Vi fikk til slutt tak i en godt anbefalt kokk her i området og leier han inn til å lage vårt koldtbord. Han skal selv ha 4000 kr for jobben. Vi blir rundt 60-70stk og han regner da med at han handler mat fra angrosfirma for rundt 6-7000 kr. Vi skal ha blanding av et tradisjonelt koldtbord og ulike tapasretter. Dette sparer vi ca 10 000 kr på. Hmmm.. Det å leige inn eigen kokk er kanskje ingen dum idè.....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå