Gå til innhold

Koldtbord-forslag og prisar


Anbefalte innlegg

Gjest gjest1
Skrevet

Har fått tilsendt 2 ulike meny-forslag frå eit hotell her vi bur, lurer på om vi skal bestille noko av koldtbordet vårt der...

Kva syns de om utvalget og prisane? Er det spesielt dyrt, syns de?

Koldtbord 1 - kroner 295,- per gjest

Kald Mat

3 typer sild

Ferske Reker med skall i deilig samspill med Sitron & Majones

Røkt Laks servert med Eggerøre

Hjemmegravet Laks med Sennepssaus

Roastbiff med Løk & Remulade

Struttende grillede Kyllingbryst

Skinke

Frisk, grønn Salat

3 typer majonessalater:

Ekte Italiensk Salat

Waldorffsalat på gamlemåten

Potetsalat…

Hvitløksdressing

Urtedressing

Vinaigrette

Hjemmebakt grovt & fint Brød

Smør

Varmretter

Deilig Gryterett av Okse

Ovnsbakt Laks med Basilikumsaus

Desserter

Hjemmelaget Appelsinmousse med kraftig Fruktsaus

Epleterte av Hardangerepler med ekte Krem

Koldtbord 2 - Luksus Koldtbord kroner 450,- per gjest

Kald mat

6 typer sild:

Sursild

Tomatsild

Sherrysild

Rømmesild

Sennepssild

”Jomfruens Spesialsild”

Hjemmegravet Laks med Sennepssaus

Røkt Laks med Eggerøre

Ferske Reker med skall i naturlig samspill med Sitron & Majones

Vestkystfat med Kongekrabbe, Krepsehaler og dampede Blåskjell (sesongavhengig)

Røkt Blåkveite

Kaldt anrettet Fjellørret

Spretne Kalkunbryst

Ekte, fransk Viltpaté

Roastbiff

Tradisjonelt Spekefat

Skinke

Fristende Ostefat

Tomatsalat

Frisk, grønn Salat

3 typer majonessalater:

Waldorffsalat på gamlemåten

Frisk, flott Skagensalat

Ekte Italiensk Salat

6 Typer dressinger:

Rømmedressing

Urtedressing

Hvitløksdressing

Sennepsdressing

Vinaigrettedressing

Pepperrotdressing

Olivenolje

Balsamicosirup

3 typer ferske, hjemmebakte Brød og Rundstykker etter valg

Varm mat

Fersk, ostegratinert Torsk anrettet med Kokkens Tomatpesto

Laks servert med deilig Sandefjordsaus

Mørt, fylt Lammelår i selskap med Rosmarinsaus & Ratatuilegrønnsaker

Helstekt Oksekam med sauterte Rotgrønnsaker og en smakfull Rødvinsaus

Desserter

Hjemmelaget Karamellpudding

Husets Appelsinmousse

Epleterte av Hardangerepler med ekte Krem

Frisk & rikholdig Frukt & Bærsalat

Fyldig Vaniljesaus

Kraftig Bærsaus

Deilig Karamellsaus

Videoannonse
Annonse
Gjest Anonymous
Skrevet

Synes IKKE dette var dyrt!!!!!

Skrevet

Da jeg leste gjennom det første alternativet, syntes jeg kanskje det var litt i dyreste laget. Men så kom jeg fram til at det også var dessert med i prisen, så da forandret det seg litt...

Det andre alternativet var jo enormt innholdsrikt, sikkert et kjempeflott koldtbord! Det er nok sikkert ikke dyrt sett i forhold til hva man får for pengene - men det blir jo mye penger...

Kan legge til at vi bestilte koldtbord forrige helg, det betalte vi kr. 175 for. Skikkelig flott mat, men altså uten dessert! Jeg tror kanskje jeg ville ha sjekket med et catering firma; kan tenke meg at hotell leverer dyrere koldtbord.

Gjest gjest1
Skrevet

Kan legge til at vi bestilte koldtbord forrige helg, det betalte vi kr. 175 for. Skikkelig flott mat, men altså uten dessert! Jeg tror kanskje jeg ville ha sjekket med et catering firma; kan tenke meg at hotell leverer dyrere koldtbord.

Hmm.. Vi har ikkje så mykje å velge i her på landsbygda, skjønner du.. Hehe.. Men har eit par andre plassar eg kan høyre med også...

Er det dumt å bestille noko frå ein plass, og noko anna frå ein annan plass? Var mykje fristande på desse hotll-koldtborda altså... hehe... ;)

Skrevet

Mye fristende her ja og spesielt på nr 2 :sikle:

De prisene du har fått er ganske så like de hotell koldtbordprisene jeg og har sjekket. Hvilket alternativ du velger har vel litt med budsjett og å gjøre? Det akn nok være at catering er rimeligere.

Vi fikk til slutt tak i en godt anbefalt kokk her i området og leier han inn til å lage vårt koldtbord. Han skal selv ha 4000 kr for jobben. Vi blir rundt 60-70stk og han regner da med at han handler mat fra angrosfirma for rundt 6-7000 kr. Vi skal ha blanding av et tradisjonelt koldtbord og ulike tapasretter. Dette sparer vi ca 10 000 kr på.

Gjest gjest1
Skrevet
Mye fristende her ja og spesielt på nr 2 :sikle:  

De prisene du har fått er ganske så like de hotell koldtbordprisene jeg og har sjekket. Hvilket alternativ du velger har vel litt med budsjett og å gjøre? Det akn nok være at catering er rimeligere.

Vi fikk til slutt tak i en godt anbefalt kokk her i området og leier han inn til å lage vårt koldtbord. Han skal selv ha 4000 kr for jobben. Vi blir rundt 60-70stk og han regner da med at han handler mat fra angrosfirma for rundt 6-7000 kr. Vi skal ha blanding av et tradisjonelt koldtbord og ulike tapasretter. Dette sparer vi ca 10 000 kr på.

Hmmm.. Det å leige inn eigen kokk er kanskje ingen dum idè.....

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...