Gå til innhold

Kinky sex. Forslag?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Typen har ofte sagt når vi har vært på byen/drukket litt at han har lyst å prøve litt kinky sex. Men vi har ikke snakket om hvordan type kinky sex. Har endt med at vi er alt for trøtt og har sovnet når vi har kommet hjem. Så har ikle utforsket noe. 

Kinky er jo ulikt fra person til person. Mem har dere noen forslag til hva som er kinky uten å være ekstremt? Tenker jeg kan foreslå/spørre konkrete spørsmål. Tror det er lettere for han å svare da. Virker som det er noe han ikke tør å ta opp en vanlig hverdag siden han alltid har vært brisen når han tar det opp. 

Anonymkode: c95c6...d47

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva som er kinky varierer som du sier fra person til person. Derfor er også spørsmålet ditt om hva som er kinky uten å være ekstremt vanskelig å svare på. Det som er ekstremt for deg behøver ikke være det for ham. Og det er i hvert fall ikke noe vi kan svare på. :) Det jeg derimot vet er at de aller fleste menn liker at damene tar initiativ på dette området. Begynn litt forsiktig. Møt ham i sexy undertøy når han kommer hjem. Be han finne pornofilmer som inneholder det han tenner på, etc. Mye av dette dreier seg om sjenanse. Om dere begge tør å åpne opp om det så vil det bli mye bedre. Og ikke vær redd for å le av ting. ;)

Anonymkode: 90e93...d0f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...