Gå til innhold

Hjelp meg pliz....


LoveYA

Anbefalte innlegg

Hei dere må hjelpe meg med det her. på skolen fikk vi 4 oppgaver og jeg valgte nummer 1 og der står det: Skriv en tekst der du forklarer hva en dialekt er . Videre skal du velge deg ut to dialekter som du sammenligner og kommenterer. Til slutt skal du komme med noe tanker om hvorfor dialekten er så viktig for oss, og si noe om hvorfor dialekter kan dø ut. Lag en passende tittel. 

 

Det er oppgavn jeg valgte kan dere gi meg råd til hva en dialekt er?? og jeg valgte å sammenligne østnorsk og trøndsk, men hvordan skal jeg sammen ligne dem. kan dere gi meg råd til oppgaven?? plizz

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Akkurat nå, Catalina Culès skrev:

Gjør dine egne lekser.

jeg gjør leksene mine men det her er virkelig krise jeg prøver ikke å jukse trenger bare råd.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei trådstarter.

Da tittelen på tråden din er mangelfull, må jeg stenge tråden. Viser til forumets regelverk:

 

* Trådtitler på forumet er begrenset til 140 tegn. Vi anbefaler våre brukere å benytte seg av gode titler for å beskrive trådens innhold og dermed treffe riktige mottakere. Tråder med tittelen "Hjelp?" og lignende ufullstendige titler vil stenges. Trådstarter kan velge mellom enten å sende moderator PM med ønske om endring av tittel, eller selv starte en ny tråd med forbedret tittel.

Du kan enten sende meg en PM med ønsket oppdatering av tittelen, så vil jeg åpne tråden igjen, eller starte en ny tråd med mer beskrivende tittel.

Perelandra, mod. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...