Gå til innhold

Kommentar om Perry fra HP-bøkene:


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Det virker som en del leserne mener at karakteren Percy / Perry kom veldig plutselig, og på samme tidspunkt som statministeren ble fiendtlig mot rektor Humlesnurr etter den fjerde boken. Men Perry sin tvil kunne jo faktisk ha oppstått mange år før hendelsene mot slutten av bok 4. Først opplevde Perry at lillebroren Ronny i løpet av sitt aller første skoleår ble hardt skadet av det sjakk-oppsettet som Humlesnurr og lærerne hadde satt opp for å beskytte den vises stein.    

Deretter ble lillesøsteren  hans angrepet, og ført inn i Mysteriekammeret hvor hun sannsynligvis ville dødd hvis det ikke hadde vært for Harry og Ronny. De satte jo sine egne liv i livsfare for å redde denne jenta, fordi lærer-staben tydeligvis ikke klarte å fikse denne situasjonen. Deretter klarer en bevæpnet massemorder å komme seg helt inn på soverommet til Harry og Ronny, og kunne ha tatt livet av Perry's lillebror Ronny. På dette tidspunktet var Perry selvfølgelig ikke klar over at Sirus egentlig var uskyldig, og han trodde jo at Sirius var en beryktet morder.  Samme skoleår skadet Ronny beinet, og ble nestem skadet for livet av de fangevokterne som suger ut livene til folks og liksom skulle beskytte skolen deres, og i tillegg risikerte Ronny å bli skadet / drept av varulven som Humlesnurr selv hadde ansatt.

Så det er vel ikke så veldig merkelig dersom en del mennesker,, inkludert Perry, begynte å tvile på rektoren og lærerne ved skolen. Perry hadde jo tross alt sett at hans yngre søsken gjentatte ganger hadde blitt alvorlig skadd (og nesten drept) på grunn av Humlesnurr's handlinger. Så Perry valgte altså å være på departementets side. Det fantes jo tross alt ingen beviser på at Harry Potter faktisk snakket sant om at Voldemort plutselig hadde dukket opp igjen etter alle disse årene.

Perry var jo tross alt ingen SLEM karakter, som aktivt gikk inn for å være mest mulig ondskapsfull blant annet mot sin egen familie. Selv om han selvfølgelig gjorde en del feil beslutninger. Det virker ikke som de fleste leserne egentlig ikke har tenkt over denne siden av karakter-utviklingen til Perry.                                

Anonymkode: 409ff...2fe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...