Gå til innhold

Til Gry


waco

Anbefalte innlegg

Hei Gry... nå soler skinner sola som den bør gjøre en sensommerdag... været er behagelig og de utenlandske piker smiler der de går lettkledde og vakre, grasiøse i bevegelsene mens de har sine lure smil og sine fortryllende blikk.

Men så setter jeg med ned på kg for å diskutere saker om så mangt... (det skjer mye rart og spennende i verden)

Men hva skjer?

Jo, kvinnene her på forumet diskuterer meg som privatperson selv om jeg gjentatte ganger har bedt dem la være (hvis man er uenig så kan man jo heller påpeke uenigheten, er du ikke enig?)

Greit nok at kvinner ikke respekter folk som har andre meninger og tanker enn dere selv. Men selv om jeg ikke blir tatt høytidelig, men heller latterliggjort så håper jeg du kunne hjelpe meg litt.

Gry, kvinnene her respekterer deg, de har deg som sitt forbilde, ingen tør motstå dine ord.

Så kan ikke du være så snill å forklare disse kvinnemenneskene, at på kg så kan man gjerne diskutere tanker og ideer, men vær så snill, la oss skille sak og privatperson.

Jeg vet at dette kan være vanskelig å forstå for mange kvinner (kanskje det er en av årsakene til at dere må kvoteres inn?), men kan du ikke i det minste prøve? Et kort innlegg, hvor du forklarer med teskjeer,.... jeg har prøvd i lang tid.....

Er det korttenketen, sneversynheten, trangviljen, eller hva er egentlig årsaken til man gjorde det beslutningverdig å kneble kvinner tidligere i historien?

Waco

Som koser seg der ute i sommerværet, hvor han ser de nydeligste utenlandske jenter, svaiende som et sivblad i vinden, ikke nedsunket med krumrygget holdning slik norske jenter har(mette-marit), ergelig fremtroning, et evig mas etter vekt, en grettenhet som herjer omgivelsene sine, usj....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Den beste måten og oppnå dette på er å gå foran med et godt eksempel og ikke ta seg selv noe alvorlig :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Waco,

Synes jeg har nevnt reglene våre både til deg og de andre ganske mange ganger jeg:

http://www.kvinneguiden.no/Forum/faq.php

Personangrep vil vi helst unngå, og personlig vil jeg helst unngå at alle kvinner blir satt i samme bås også, eller alle andre grupper for den saks skyld..

Du kan jo prøve å vinkle innleggene dine litt annerledes vel, og ta din del av ansvaret for at KG skal være ett trivellig sted...for alle, så kanskje personangrepen blir borte av seg selv?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hallo Gry!

Når jeg sier kvinner så mener jeg selvfølgelig ikke alle tre milliarder kvinner her i verden, en bestemor i Tanzania, kusiner i Uruguay, barneveverske fireåring i Pakistan, en iglobyggmakerske i Grønland eller kvinnene på kg personlig.

Det er er forskjell på menn og kvinner, det bevies blant annet i Se & Hør vitser... har du hørt om nordmannen, svensken og dansken. Ingen mann tar seg nær av sånt, for de skjønner at det er ikke dem personlig det blir pratet oml.

Men det er annerledes med kvinner. Dere tror vi mener dere personlig.

Skjønner du meg nå?

W

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Missuganda

waco, du har gang på gang skjært kvinner over en kam. Dere kvinner ditt og dere kvinner datt........disse kvervuleringene har jeg hørt nok om i min fjortisoppvekst med nedlatende gutter.

Greit at du setter ting på spissen, men jeg tror ikke noen her i forumet har kommet hit for å forsvare sin kvinnerolle. Diskuter saklig

ut fra ditt ståsted som mann,

kom gjerne med GODE argumenter, men drit ikke ut kvinner og heng oss ikke alle over en kam.

Jeg vil nødig bli sammenlignet med en 18 åring som selger pornobilder av seg selv fordi hun synes hun er sexy...og fodi hun ikke ser at det kan skape negative holdninger over for oss kvinner.................

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ingen her tror du mener alt du skriver om kvinner, men en stor del av brukerne er lei av at du generaliserer. Du oppnår det du vil: å provosere.

Dermed blir det lett å angripe deg som person, selv om brukerne egentlig ikke skal det.

Men alt dette vet du jo!

Du vet at mange av personangrepene kommer fordi du velger å forme innleggene dine slik du gjør, og kan enkelt unngå personangrep ved å moderere deg litt.

Noen er ett fint ord i den sammenheng, noen kvinner mener...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

KVINNEguiden heter det. Regler har de også, for å delta her. Opprinnelig var nok reglene ment generelt for å oppmuntre til vanlig skikk og bruk, men det ser jammen ut til at de må håndheves for i det hele tatt å kunne ivareta forumet som sådan.

Waco sier h*n bruker mye tid på å "forklare kvinner forskjell på sak og person"... :hoho: Da må Waco snart forstå at det er PERSON som TALER for SAK, og at det MÅTEN dette blir gjort på som er poenget, og MÅTEN Waco gjør det på, er ikke i alle tilfeller til å respektere. Og DET dreier seg om PERSON, selv om vedkommende taler SAK. En PERSON er ikke et argument i en sak, ikke sant? Da må man jo være objektiv. Og det kan Wacos innlegg neppe kalles...

Waco kan starte sitt eget forum. Eventuelt få seg noen venner. Eller en jobb. Eller vanlig bevissthet. La andre PERSONER tale SAKER uten å bli uthengt, latterliggjort eller sabotert.

Skjønner DU forskjell på sak og person, Waco? Bruk mindre energi på å slenge dritt, og litt mer tid på å skaffe deg kunnskap om helt elementære ting, sa har du kanskje noe å bidra med, ikke bare være destruktiv. Du avslører ganske store hull i allmenndannelsen din, og DET er selvsagt en privatsak, hvordan du vil fremstå - men vanlig respekt for andre kan umulig være vanskelig å tilegne seg.

Kos deg videre med synet av utenlandske jenter. Så skal jeg kose meg videre med kommunikasjon med reflekterte, bevisste gutter... Ha en fin dag!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det sånn med damer Gry, at man må modernisere litt hvordan man snakker, at man ikke bare kan si ting man mener fra levra, men istedet pakke inn språket tilfelle man kunne støte på noen?

Uansett om jeg har et provoserende språk eller ei, burde jeg ikke i det minste få lov til å utrykke meg.... være en del av samfunnsdebatten?

Min stemme teller vel akkurat som alle andre, dersom argumentene mine får stå uimotsagt så vil de jo være sanne.

Waco

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Waco, uten å gå på deg som person nå, bare innleggene dine... Jeg oppfatter ikke noen av dem som sannhet selv om folk ignorerer dem eller lar være å svare/motargumentere.

Hvordan kan man argumentere mot en som er innstilt på EN kanal?....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det sånn med damer Gry, at man må modernisere litt hvordan man snakker, at man ikke bare kan si ting man mener fra levra, men istedet pakke inn språket tilfelle man kunne støte på noen?

Jeg tror ikke du sier ting fra levra..

Jeg tror du uttrykker deg slik med vilje for å oppnå at andre brukere blir provosert. Forøvrig mener jeg at det ikke skader å høre på hva andre har å si om ens diskusjonsteknikk, om en ikke ønsker responsen en får, unasett om det kommer fra kvinner eller menn.

Uansett om jeg har et provoserende språk eller ei, burde jeg ikke i det minste få lov til å utrykke meg.... være en del av samfunnsdebatten?

Jeg har ikke nektet deg å uttrykke deg på KG.

Så lenge du følger reglene er det ingen som nekter deg det.

Om du har blitt nektet å uttrykke deg ellers i samfunnsdebatten vet jeg lite om.

Min stemme teller vel akkurat som alle andre, dersom argumentene mine får stå uimotsagt så vil de jo være sanne.

Alles stemme teller like mye på KG.

Men at ting som forblir uimotsagt dermed blir til sannhet, er jeg ikke enig i. Ikke alle vil diskutere med en som generaliserer og oppfattes som han er mer på jakt etter å provosere enn å virkelig diskutere, og dermed får du ikke frem meningene som kunne avklart hvorvidt dine argumenter holder eller ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel hvor uenig går det an å bli er spørsmålet. Språkdrakten avgjør responderingen virker det. Medelelsen er en viktigere faktor enn innholdet.

Det er slik det blir krig av, hvordan en påstand er langt frem er mindre viktig enn innholdet. Det er jo lavmål av av debettantersker å argumentere mot tekstens ord istedefor dens tanke.

Får en mening så uimotsagt blir det en sannhet i den forstand at det ikke finnes en forklaring. Vel så mener jeg at jorda er flat som en pannekake og Erasmus Montaos komedie av Ludvig Holberg tok feil, da blir holdningene mine trykket ned på kg uimotsagt dersom kvinner kun angripe meg som enkeltperson.

Waco

Selv bildet mitt har blitt kommentert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du virkelig ønsker at innholdet ditt skal komme frem, må det da være lurt å begynne å ordlegge seg noe annerledes enn du gjør nå?

Kanskje det er slik vi damer er da vet du, at måten ting blir sagt på er viktig for oss. Du diskuterer tross alt på en side beregnet for kvinner.

Uansett - på KG oppfordres alle til å følge Kardemommeloven!

Å unngå å plage andre er en del av den.

Jeg ønsker ikke å gå videre i denne diskusjonen, Waco, jeg diskuterer av prinsipp ikke egen meninger på KG, og heller ikke enkeltbrukere.

Mine ord var bare ment som tips om hvordan personangrep kan unngås, om man virkelig ønsker det. Tipper du klarer å få frem ditt egentlige innhold like godt (ja kanskje bedre) om du kutter ut generaliseringen, og provoserer noe mindre.

Men, selvsagt: så lenge du følger reglene våre, gjør du som du vil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Waco gjør det igjen. Provoserende språk? Sa ikke det. Språket ditt er ikke provoserende, det er DÅRLIG, og det du skriver er ikke provoserende, det er dumt, og egner seg ikke til å fremkalle sterkere følelser enn i høyden litt irritasjon over at noen kaster bort sine egne og andres ressurser på tull og tøys.

Hver gang du svarer på kritikk, svarer du at du er så provoserende, at du gjør det for å provosere, at kvinner ikke tåler det osv. En gang for alle; det finnes svært lite som er provoserende med deg, du mangler altfor mye kunnskap til å kunne utløse det helt store engasjementet hos NOEN. Du er som sagt, på en heldig dag, rett og slett bare irriterende.

Beklager!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:lol: Waco - har du ikke skjønt at Gry er Kvinne?

Det er helt korrekt som hun sier, at måten ting blir sagt på er viktig. Både for kvinner og menn.

Det er forsket mye på kommunikasjon kjønnene i mellom. Menn og kvinner kommuniserer i mange tilfeller forbi hverandre, fordi de har ulik forståelse av en uttrykksform. Jeg har forsøkt å diskutere med menn IRL som har din diskusjons"teknikk". Jeg blir rett og slett så sliten av det at jeg ikke gidder til slutt. Det betyr ikke at de har rett, selv om jeg ikke orker å motsi dem en gang til.

Dersom du virkelig er interessert i å diskutere/provosere på saklig nivå, og ikke på personnivå for å hisse opp de du ser er enkle å provosere, demper du bare bruken av unødvendige tilleggsord, som kjempe, mega, utrolig teite og slutter å bruke ALLE kvinner etc. Slutt å klage og syte når du får meldinger i mot deg som person, overse dem, de er ikke sanne av den grunn. Så får du et mer samarbeidsvillig diskusjonsfora på dine temaer, som du kan diskutere sak med.

Jeg ser forøvrig heller ingen grunn til å diskutere med et menneske som fra før har "etablert sin egen evige sannhet", og som ikke kan snus uansett saklige argumenter. Da er det ingen hensikt i å diskutere, målet med en diskusjon bør være å få et bredere utgangspunkt for å ta stilling, ikke å frelse alle over til sin egen holdning. Predikanter egner seg dårlig i diskusjonsfora. Det er lov å innrømme at man tok feil av og til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

, hvordan en påstand er langt frem er mindre viktig enn innholdet. Det er jo lavmål av av debettantersker å argumentere mot tekstens ord istedefor dens tanke.

Senere i livet, Waco, når du lærer litt mer om toveiskommunikasjon, da vil du finne ut at måten ting blir lagt frem på, er ofte like så viktig som selve tanken. Uansett om det er mann eller kvinne som er mottaker av et budskap.

Når det gjelder det å diskutere deg som person, så er det jo akkurat det du ber om. Skulle det skje at noen gidder å diskutere ordentlig med deg, med saklige argumenter og til og med klarer å dokumentere det motsatte av det du påstår, så overser du dem jo helt! Noen ganger motsier du deg selv totalt.... og du vil bli tatt seriøst! Og var jeg deg ville jeg ha feiet for min egen dør, før jeg klaget på ANDRE går løs på meg som person...... bare så det er sagt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...