Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Bær og frukt gjør en innsats for å lokke oss til å spise dem ved at de inneholder sukker - som vi trakter etter. Og på kjøpet får vi andre stoffer vi har behov for. God deal det, men når det kommer til grønnsaker føler jeg at denne teorien faller sammen. Hvis jeg tar meg en bit brokkoli, så leter hjernen min etter noe interessant på smaksfronten - enten det er salt, sukker eller fett - men finner cirka null av alle disse. Så hva slags incentiv er det meningen folk skal ha for å spise det i første omgang? Greit at vi har forsket oss frem til at vi har godt av det, men i hine hårde dager, hva skulle liksom lokke oss i retning av dem da? Mangel på det vi egentlig hadde lyst på?

Anonymkode: 4eae1...a89

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg elsker brokkoli. Liker den knasende konsistensen, smaken og fargen. 😅 men må innrømme de smaker bedre med litt smør i steikepanna og stekt i et par minutter på høy varme.. Uansett, jeg trekkes til de som de er og liker det veldig godt. 

Skrevet

Hva med litt smeltet smør på den brokkolien?

Anonymkode: fdde0...cfc

Skrevet

Enig, brokkoli samt mange andre grønnsaker er tilnærmet kalorifrie (sikkert derfor de ikke frister) og det er mye annen mat som smaker myyyye bedre.  

Skrevet

Men, det finnes jo masse knallgode grønnsaker! :jepp:

  • Liker 1
Gjest Krampus
Skrevet

De er pene og fargerike å se på, så de gidder ikke gjøre en innsats. 

Skrevet

Brokkoli er en av de aller beste grønnsakene man kan spise rå. Den knallgrønne fargen er lekker, den smaker friskt, og den knaser (og brokkolirap har litt kjøttaroma). Men den er best i moderate porsjoner og som tilbehør til noe annet.

Anonymkode: a0de1...dd0

Skrevet

Økologisk brokkoli smaker mere.

Anonymkode: 78598...fcb

Skrevet

Grønnsakene kan vel knapt lastes for at du egentlig bare liker sukker og fett. Det er ikke deres skyld at du er sær i matveien. 

Anonymkode: 5bc6e...bbb

Skrevet
På 12.2.2019 den 20.33, AnonymBruker skrev:

Bær og frukt gjør en innsats for å lokke oss til å spise dem ved at de inneholder sukker - som vi trakter etter. Og på kjøpet får vi andre stoffer vi har behov for. God deal det, men når det kommer til grønnsaker føler jeg at denne teorien faller sammen. Hvis jeg tar meg en bit brokkoli, så leter hjernen min etter noe interessant på smaksfronten - enten det er salt, sukker eller fett - men finner cirka null av alle disse. Så hva slags incentiv er det meningen folk skal ha for å spise det i første omgang? Greit at vi har forsket oss frem til at vi har godt av det, men i hine hårde dager, hva skulle liksom lokke oss i retning av dem da? Mangel på det vi egentlig hadde lyst på?

Anonymkode: 4eae1...a89

Sultfølelse!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...