Gå til innhold

carolinebergeriksen.no


MissLucy

Anbefalte innlegg

Snødronninga skrev (1 time siden):

Jeg har litt lyst til å legge igjen en kommentar på Carolines siste reel, der hun reklamerer for et produkt. Sprader rundt med blomsterbukett, og vrir hodet konsekvent til høyre. Har lyst til å spørre: Hva er det som er så galt med høyresiden din at du på dø og liv ikke kan vise den verken på bilder eller i reels? Ser du ikke "best mulig ut" om du ikke følger ditt gamle mønster? Hadde det ikke vært befriende å bare gi litt f? Tror du virkelig ikke at du er fin nok annet enn når du bruker filter eller kan flashe din venstre profil? 

:himle:

Det svarer hun aldri på. Ikke spm om silikon heller. Alle ser damen har operert inn silikon. Så tynn hun er så vil aldri naturlige se så runde og struttende ut.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Cbe har to barn og nærmer seg 40. Det hun har på brystkassa er åpenbart mer privat å snakke om enn barna, samtidig som det tydelig har blitt gjort noe for å oppheve tyngdekraftens påvirkning et par år til og det har ingenting med trening å gjøre. Det ville nok ikke vært et tema heller om de ikke stadig dukket opp i en eller annen merkelig setting som i kaffe med pupp på kjøkkenet og litt vrøvling om vin i kaffekoppen.

  • Liker 20
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan jeg bli influencer hvis jeg stikker på Rema og filmer at jeg har glemt å kjøpe noe (til barna)?

  • Liker 6
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...