Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Bioingeniør - mastergrad

Recommended Posts

AnonymBruker

Hei!

Jeg var ferdigutdannet bioingeniør for litt under to år siden. Har siden det hatt noen vikariater, blant annet i en blodbank. Syns akkurat den jobben var ganske kjedelig, utrolig rutine og lite til ingen muligheter for å utvikle seg faglig. Jeg hadde interesse for transfusjonsfaget på skolen, men i den delen av blodbanken jeg jobba var det mest "robotarbeid" og lite bruk for fagkunnskap. Jeg har egentlig alltid vært mest interessert i mikrobiologi, men har ikke jobbet innen det. Kunne egentlig tenke meg å ta en master innen mikrobiologi, men har hørt så mye gjennom hele studiet at en mastergrad for en bioingeniør ikke er "vits". Men så tenker jeg at mikrobiologi kan jo kanskje være anvendelig i andre bransjer enn sykehuset også? Ønsker ikke å bruke to år av livet mitt på en master som bare er bortkastet. 

Er det noen bioingeniører med mastergrad her som har lyst til å fortelle litt om hvilken mastergrad de har, og evt om dette har gitt noen fordeler i jobbsøking/lønn? 

Anonymkode: 591d6...10d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...