Gå til innhold

Fortell om foreldre du...


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg ser av enkelte tråder her at det er mye dritsnakk om håpløse foreldre. Man nevner den ene verre enn den andre. Det er trist å se.

Hva om dere deler historier om foreldre dere synes gjør en veldig fin jobb? Noe vi kan lære av istedet for fremme (og hoste?!) oss over.

Anonymkode: 2286b...c67

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Siden ingen har svart i denne tråden, så kanskje disse foreldrene ikke finnes 😂

Anonymkode: 6f4e7...8d0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner ett par som har tre tette barn under eller i begynnelsen av skolealder. Det kan være kaotisk til tider, hektisk og tidspress. Men de setter alltid av tid til hverandre i en hektisk tid. Når ungene har lagt seg, eller en times trening osv. De samarbeider om rydding og leking. De er sjeldent ute alene med ungene, går sammen ut og finner på noe med ungene. Samtidig så kan de være oppgitt og mektig irritert på ungene, huset og hverandre. Men de er ærlig om at noen ganger så bare er alt bare dritt. De lager ikke noe glansbilde av hverdagen, men bruker humor og glede for å mestre den. De er bildet av den perfekte familien for meg. 

Anonymkode: 3489d...0aa

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En alenefar til et fosterbarn som er ekstremt flink. Lagt vekk alt av egne interesser, blitt singel fra en kjæreste og tilpasser jobben sin for å ta seg av gutten. Gutten selv, guttens biologiske foreldre og alle rundt disse ser hvor flink han er. Vanvittig tålmodig og tar med gutten på ferier, turer og friluftsliv. Uansett om de krangler og gutten er vanskelig så er han der med åpne armer. 

Anonymkode: 6615a...d51

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...