Gå til innhold

Til dere som har giftet dere i Bergen


Sovia

Anbefalte innlegg

Hvor har dere giftet dere?

Vi skal gifte oss i Bergen neste sommer, men er egentlig ganske blank på lokale til festen. En del av oss har lyst til å komme til duk og dekket bord, samtidig som vi ønsker å spare penger ved å gjøre mye selv og ha med egen drikke. Her er vi med andre ord litt delt.

Du som har giftet deg i Bergen: hvor hadde dere festen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

På Legenes hus. Anbefales ikke. De var dårlige til å komme på møter i forkant. De kom ikke når de skulle, men beklaget aldri. Vi måtte ta fri fra jobb flere ganger for å få det til.

Vi fikk beskjed om at kaker kunne leveres tidlig og at det var kjølemuligheter. Da kakene ble levert ble de satt i et rom med normal temperatur. Iskaken var flytende da den skulle serveres. 

Vi hadde en gjest som tok feil og dukket opp til middag. Mamma spurte de på kjøkkenet om de hadde noe ekstra. Det hadde de ikke. De hadde én porsjon til hver gjest. Det vil si at hvis de hadde mistet en tallerk i gulvet eller lignende under servering ville det vært noen som ikke fikk mat.

To gjester fikk vegetarmat. Den var vassen og smakløs. Når man betaler 900 kr for en middag bør de klare å levere noe litt ordentlig. 

Ville ikke ha valgt det om igjen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi giftet oss på Tinghuset og hadde middag sammen med forloverne på Bølgen og Moi. Dessverre går det ikke an å gjøre noen av delene lengre

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...