AnonymBruker Skrevet 17. januar 2019 #1 Skrevet 17. januar 2019 Driver med litt vektnedgang for tiden og prøver da å finne litt spennende måltider som ikke er så fetende. Tenkte da på hjemmelagde vårruller hvor man kjøper sånt tynt vårrullpapir og ruller selv. Vanligvis har jeg pleid å ha gulrot, kinakål, kyllingkjøttdeig, glassnudler og diverse krydder som frityrstekes. Det er jo frityren som gjør dette til et fy-fy måltid (og delvis glassnudlene, men ingen krise). Noen som vet hvordan det er å steke slikt i ovn uten olje? Tåler papiret det, og blir det gyllent og sprøtt slik det blir i frityren? Anonymkode: 49844...945
solmåneogstjerner Skrevet 17. januar 2019 #3 Skrevet 17. januar 2019 Det går helt fint! Du bør snu dem et par ganger og bruke ganske sterk varme, gjerne varmluft. Blir jo ikke likt som i frityr, men de blir sprøe og gode, ja!
AnonymBruker Skrevet 17. januar 2019 #4 Skrevet 17. januar 2019 Finnes jo airfryers. Da blir de like sprø. Anonymkode: 3d79b...1a5 1
stan Skrevet 17. januar 2019 #5 Skrevet 17. januar 2019 Det funker fint i ovn. Kan også stekes i teflonpanne uten olje. Vi bruker ofte uten kjøtt. Ofte med egg, eller reker. Men bare grønnsaker går bra det også.
annebanane Skrevet 17. januar 2019 #6 Skrevet 17. januar 2019 (endret) Har veldig god erfarinng med å steke hjemmelagde vårruller i ovnen. Pleier pensle de med et tynt-tynt lag med olje bare så de blir litt sprøere og mer gyldne. Går fint uten olje også, men liker den sprøheten. Endret 17. januar 2019 av Moonwalker 1
AnonymBruker Skrevet 17. januar 2019 #7 Skrevet 17. januar 2019 Hadde vært kjekt med airfryer, men jeg tenker at dette fort blir en av de store kjøkkenmaskinene som fort finner plassen innerst i skapet sammen med annet som sjelden brukes. Men jeg kan sikkert steke på rist og med varmluft i ovnen slik at det er lufting rundt hele. Men da skal jeg teste. Som jeg pleier å si: "Det verste som kan skje er at det blir mislykket." Anonymkode: 49844...945
AnonymBruker Skrevet 17. januar 2019 #8 Skrevet 17. januar 2019 Tenkte å prøve noe nytt jeg ikke har prøvd før, og det er hvit fisk i vårrullene. Laks er godt i vårruller, men ser ingen grunn til at ikke strimler med torsk skal kunne fungere også. Anonymkode: 49844...945
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2019 #9 Skrevet 22. januar 2019 Fungerte helt topp med vårruller i ovnen. På 17.1.2019 den 17.11, Moonwalker skrev: Har veldig god erfarinng med å steke hjemmelagde vårruller i ovnen. Pleier pensle de med et tynt-tynt lag med olje bare så de blir litt sprøere og mer gyldne. Går fint uten olje også, men liker den sprøheten. Jeg laget uten. Jeg vil tro et tynt lag utgjør mer kalorier enn det man egentlig skulle tro. en spiseskje olje utgjør over 100 kalorier. Mens vårrullene mine havnet på ca. 200kcal per stykk. Men alt er bedre med ekstra olje Anonymkode: 49844...945
Pysa Skrevet 22. januar 2019 #10 Skrevet 22. januar 2019 Kjøp kassandra filodeig i innvandrerbutikk. Den egner seg fint til å steke i ovnen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå