Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Kvalme forbundet med gjøremål

Recommended Posts

AnonymBruker

Okei, tittelen var vanskelig denne gangen😄 For jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare meg. Dersom man spiser noe og blir kvalm og dårlig rett etterpå, eller allerede føler seg kvalm når man forsøker å spise noe, så er det vanlig å få aversjon mot den aktuelle matvaren i en god stund etterpå. 

Forrige helg ble jeg skikkelig uggen og kvalm på en jentetur, typ lenge siden siste måltid, spiste altfor mye og ble kvalm. Etterpå satte jeg meg ned for å strikke....... I ettertid har hele strikketøyet bydd meg imot. Kjenner jeg blir kvalm av å tenke på det, enda kvalmere av å se på det. Orker sikkert adri tanken på å gå med den genseren og vurderer å bare kaste hele greia. 

Klarer ikke komme over hvor rar denne opplevelsen/følelsen er, har aldri opplevd noe sånt før. Lurer egentlig bare på om noen andre har opplevd noe lignende? Er det normalt? Går det over? Jeg vil jo bare strikke!!! 😆

Anonymkode: 994da...c8d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...