Gå til innhold
AnonymBruker

Miste overtaket

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg er en mann som har opplevd byen på 90 tallet, 2000 tallet og frem til nå. Jeg husker den tiden damene ikke fikk være i fred. ikke før, ikke under eller etter byen. Men ting har skjedd. Og det er ikke fordi noen har valgt å la håret gro men det er noe annet. Hva har skjedd? Er det Kardashian effekten? eller er det å pynte seg for å gjøre andre damer sjalue effekten?

Anonymkode: 378ae...26a

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Damene har ikke lengre makt over mennene. Menn har begynt å gi seg selv en høyere verdi. 

Anonymkode: 378ae...26a

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

På 90 tallet eksisterte ikke nettdating, så da gikk man ut på byen for å finne noen. Og da måtte jo selv de kjekke mannfolka jobbe litt for å få en av de pene jentene, for de var omsvermet. Jeg startet å gå på byen på slutten av 90 tallet, og ble jo sjekket opp hele tiden. Og jo mer vanlig nettdating har blitt, jo mindre blir vi sjekket opp på byen. For de kjekke gutta, kan bare sveipe på tinder, og spørre om dama vil komme på netflix og chill, så får de sex lett som bare det. Så hvorfor skal de gidde å gå på byen og kjempe for damene.

Jeg har en 18 år gammel datter, som er veldig pen. Hun er på tinder, og er jo helt oppgitt. For 90% av mannfolka som tar kontakt, vil bare pule, spør ganske rett ut, og blir faktisk litt overasket når hun sier nei. Som om de er vant til at flertallet sier ja. 

Når jeg vokste opp, så var man jo hore hadde man ONS. Sånn er det jo ikke i dag, og det er mye mer normalt med jenter som ligger rundt. Så mye lettere for unge menn å lett få seg noe. 

Anonymkode: 42f63...715

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×