Jump to content
AnonymBruker

Miste overtaket

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg er en mann som har opplevd byen på 90 tallet, 2000 tallet og frem til nå. Jeg husker den tiden damene ikke fikk være i fred. ikke før, ikke under eller etter byen. Men ting har skjedd. Og det er ikke fordi noen har valgt å la håret gro men det er noe annet. Hva har skjedd? Er det Kardashian effekten? eller er det å pynte seg for å gjøre andre damer sjalue effekten?

Anonymkode: 378ae...26a

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Damene har ikke lengre makt over mennene. Menn har begynt å gi seg selv en høyere verdi. 

Anonymkode: 378ae...26a

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

På 90 tallet eksisterte ikke nettdating, så da gikk man ut på byen for å finne noen. Og da måtte jo selv de kjekke mannfolka jobbe litt for å få en av de pene jentene, for de var omsvermet. Jeg startet å gå på byen på slutten av 90 tallet, og ble jo sjekket opp hele tiden. Og jo mer vanlig nettdating har blitt, jo mindre blir vi sjekket opp på byen. For de kjekke gutta, kan bare sveipe på tinder, og spørre om dama vil komme på netflix og chill, så får de sex lett som bare det. Så hvorfor skal de gidde å gå på byen og kjempe for damene.

Jeg har en 18 år gammel datter, som er veldig pen. Hun er på tinder, og er jo helt oppgitt. For 90% av mannfolka som tar kontakt, vil bare pule, spør ganske rett ut, og blir faktisk litt overasket når hun sier nei. Som om de er vant til at flertallet sier ja. 

Når jeg vokste opp, så var man jo hore hadde man ONS. Sånn er det jo ikke i dag, og det er mye mer normalt med jenter som ligger rundt. Så mye lettere for unge menn å lett få seg noe. 

Anonymkode: 42f63...715

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...