Gå til innhold
Leselampe

Naboens hund

Anbefalte innlegg

Leselampe

Jeg bor i et leilighetskompleks i et barnevennlig område med rekkehus, barnehage og lekeplasser. En nabo i området har nylig gått til anskaffelse av en hund som er av en rase som er ganske kraftig og sterk, og sett utenfra kan den virke som en av den aggressive rasen. Jeg kjenner hverken naboen eller hunden, så jeg kan ikke uttale meg om akkurat den hunden. Problemet er at når naboen går tur med hunden i området bruker han ikke bånd på hunden og den lusker derfor rundt hvor enn den ønsker, og når andre hunder eller mennesker kommer, begynner den å bjeffe ganske kraftig. Jeg føler nesten det er litt utrygt å gå ut når hunden går fritt, og jeg tenker også på de andre i området med hunder og katter. 

I tillegg går naboen inn i hagene(det er ingen gjerder) til de som bor rundt her for å lufte hunden. Personlig foretrekker jeg helst ikke at andres hund skal luftes, tisse og bæsje i hagen min. 

Jeg har aldri pratet med naboen tidligere, men jeg lurer på hvordan jeg skal gå frem for å ta opp dette på en saklig måte uten at det skal bli uvennskap. Når man bor i et så tettbygd område har vel eieren et visst ansvar for at dyret ikke skal være til ulempe for andre? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×