Gå til innhold

Velg ett krydder


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet
7 timer siden, AnonymBruker skrev:

Av tørre krydder, velg ett (utover salt & pepper) som du MÅ ha i skapet.

Selv må jeg alltid ha hvitløkskrydder.

Anonymkode: 5cf94...4d5

Det er det rareste. Hvorfor? Jeg har enormt mye krydder i skapet, kjøper på reiser, bestiller fra utlandet osv, men hvitløkskrydder? Jeg vet ikke engang hva det er. Hvitløkssalt eller hvitløkspulver? Hvorfor? Det smaker jo dritt. ??? 

Skrevet

Røkt paprika.

Skrevet

Kanel eller Toscanakrydder m/ soltørket tomat 

Anonymkode: 373f1...2dd

Skrevet
15 timer siden, AnonymBruker skrev:

Av tørre krydder, velg ett (utover salt & pepper) som du MÅ ha i skapet.

Selv må jeg alltid ha hvitløkskrydder.

Anonymkode: 5cf94...4d5

Chilipulver. 

  • Liker 1
Skrevet

Næringsgjær

Anonymkode: dbfe3...d5e

Skrevet

Kanel (stenger og pulver) og vanilje (stenger, pulver og ekstrakt). *Snuuus! ^^, *

Skrevet

Chicken & Steak! 

Anonymkode: 1df5d...652

Skrevet

Chili explotion, er helt avhengig av det.

Anonymkode: 5a3fe...582

Skrevet

Piri Piri Chili er godt.   Nå har jeg cayenne pepper og det er bare sånn vondt sterkt. 

Skrevet

Umulig å svare på.

Det som ikke kan erstattes av noe annet og brukes til mye forskjellig er feks kanel, safran, kardemomme, spisskummen... Men det som er mest anvendelig sånn allround-messig og mest i bruk for tiden tror jeg er piment d'Espelette - passe sterke chiliflak uten frø.

https://www.lagrandeepicerie.com/fr/piment-d-espelette-a.o.p/200004998001.html

Anonymkode: 6022f...38a

  • Liker 2
Skrevet

Spisskummen. Med røkt paprika på en god andreplass. 

Anonymkode: 5fc29...bcc

Skrevet

Som en start:

Spisskumin, oregano, timian, kardemomme, kanel, nelikk, alehånde, laurbærblad, salvie, muskatnøtt, chili, tørket hvitløk

 

Skrevet
På 13.1.2019 den 0.47, AnonymBruker skrev:

Gurkemeie, basilikum, oregano, chili, hvitløk, kanel, ingefær, sitronmelisse, kardemomme, muskatnøtt, garam masala og tandori. Må vel ingenting, men har jeg dette kan jeg lage det jeg liker. Har desverre ikke bare en favoritt, om så så er det faktisk svart eller rød/grønn pepper. 

Anonymkode: 2dabb...aab

Har heller ingen favoritt og bruker mange ulike krydder hver eneste gang jeg lager mat, men her er spørsmålet et dilemma vi heldigvis slipper å ta stilling til i "det virkelige liv" 😄 

Anonymkode: 5cf94...4d5

  • Liker 2
Skrevet

Hadde nok valgt næringsgjær. Med hvitløkspulver på en god andreplass. Det er de to jeg bruker mest av :)

Skrevet

Gastromat og sitronpepper.

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...