AnonymBruker Skrevet 12. januar 2019 #1 Skrevet 12. januar 2019 Av tørre krydder, velg ett (utover salt & pepper) som du MÅ ha i skapet. Selv må jeg alltid ha hvitløkskrydder. Anonymkode: 5cf94...4d5 2
Gjest middagshøyden Skrevet 12. januar 2019 #2 Skrevet 12. januar 2019 (endret) ... Endret 19. mars 2020 av middagshøyden
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2019 #3 Skrevet 12. januar 2019 Aromat. Går ikke en dag uten! Anonymkode: 1c3e3...ec0
Gjest SVK Skrevet 12. januar 2019 #8 Skrevet 12. januar 2019 Chili eller noe annet som er litt sterkt.
boblevann Skrevet 12. januar 2019 #13 Skrevet 12. januar 2019 Hvitløkspulver med chilipulver på en svært sterk 2. Plass.
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2019 #17 Skrevet 12. januar 2019 Gurkemeie, basilikum, oregano, chili, hvitløk, kanel, ingefær, sitronmelisse, kardemomme, muskatnøtt, garam masala og tandori. Må vel ingenting, men har jeg dette kan jeg lage det jeg liker. Har desverre ikke bare en favoritt, om så så er det faktisk svart eller rød/grønn pepper. Anonymkode: 2dabb...aab
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2019 #18 Skrevet 12. januar 2019 Kanel. Mye annet er best ferskt eller som (malte) frø, men ikke kanel. Det må være tørt pulver. Anonymkode: 3b8b3...74c
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2019 #19 Skrevet 12. januar 2019 Det klarer jeg ikke. Salt (fra kvern) og nymalt, sort pepper gjør mye. Jeg elsker nymalt pepper. Jeg tror jeg skulle kunne lage de fleste europeiske retter med rikt utvalg av grønnsaker, urter og aromater selv om jeg hadde savnet middelhavskrydder. Asiatisk blir vanskelig. Anonymkode: dd475...15b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå