Gå til innhold

Velg ett krydder


Anbefalte innlegg

Skrevet

Av tørre krydder, velg ett (utover salt & pepper) som du MÅ ha i skapet.

Selv må jeg alltid ha hvitløkskrydder.

Anonymkode: 5cf94...4d5

  • Liker 2
Videoannonse
Annonse
Gjest middagshøyden
Skrevet (endret)

...

Endret av middagshøyden
Skrevet

Aromat. Går ikke en dag uten! 

Anonymkode: 1c3e3...ec0

Skrevet

Oregano, om det teller som krydder.

Skrevet

gurkemeie

  • Liker 1
Skrevet

 

Kanel. 

  • Liker 1
Skrevet

Hvitløkssalt (selv om det er "salt" ;)

Skrevet

Piffi!

Anonymkode: 4e4d0...3cb

  • Liker 2
Skrevet

Estragon.

Anonymkode: d9fdc...91f

Skrevet

Hvitløkspulver :) med chilipulver på en svært sterk 2. Plass.

Skrevet

Gurkemeie, basilikum, oregano, chili, hvitløk, kanel, ingefær, sitronmelisse, kardemomme, muskatnøtt, garam masala og tandori. Må vel ingenting, men har jeg dette kan jeg lage det jeg liker. Har desverre ikke bare en favoritt, om så så er det faktisk svart eller rød/grønn pepper. 

Anonymkode: 2dabb...aab

Skrevet

Kanel. Mye annet er best ferskt eller som (malte) frø, men ikke kanel. Det må være tørt pulver. 

Anonymkode: 3b8b3...74c

Skrevet

Det klarer jeg ikke. Salt (fra kvern) og nymalt, sort pepper gjør mye. Jeg elsker nymalt pepper.  

Jeg tror jeg skulle kunne lage de fleste europeiske retter med rikt utvalg av grønnsaker, urter og aromater selv om jeg hadde savnet middelhavskrydder. Asiatisk blir vanskelig. 

Anonymkode: dd475...15b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...