Jump to content
Sign in to follow this  
AcidRain

Drømmen om nomadelivet

Recommended Posts

AcidRain

Før vi starter vil jeg gjerne presentere meg selv, slik at du blir litt bedre kjent med meg. Jeg er ei jente på snart 25 (fyller år 13. Januar, hepp hepp!). Jeg kunne nok fint ha glidd ubemerket inn i en folkemengde uten at du hadde enset meg. Likevel har jeg opplevd en del, om jeg kan få sagt det selv og har store drømmer. Fint å ha noe som er stort når man selv er bare 160cm!

 

Men hva er så disse store drømmene? Eller planene siden jeg nå lærer meg det jeg burde kunne og jobber målrettet mot mitt mål? Å få reise verden over samtidig som jeg jobber digitalt. Jeg skal starte for meg selv, lage en app på slutten av 2019 og søke etter jobber når den tiden kommer. Jeg gleder meg til å fortsette på ferden!

 

Det kommer nok en del om min hverdag i denne dagboken og det som måtte være (kanskje, bare kanskje) interessant ut fra en håpløs drømmer sitt liv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...