Gå til innhold

Utvannet pinnekjøtt, holdbarhet


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

I går skulle jeg egentlig ha pinnekjøtt, men dette ble avlyst grunnet sykdom. Det er ferdig utvannet og ligger nå i kjøleskapet. Vil den holde ett par dager til? (lagt inn i går)

 

Eventuelt, hvor lenge kan det ligge i kjøleskapet?

Anonymkode: 9497b...7e2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg ville kokt det nå, for sikkerhet skyld. Etter at du har kokt det, kjølt det ned og satt det i kjøleskap, så holder det seg i ca 4 dager :spise: Evt kan du fryse det ned etter at det er kokt.

Anonymkode: 5f0c7...312

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
19 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg ville kokt det nå, for sikkerhet skyld. Etter at du har kokt det, kjølt det ned og satt det i kjøleskap, så holder det seg i ca 4 dager :spise: Evt kan du fryse det ned etter at det er kokt. 

Anonymkode: 5f0c7...312

Hvordan blir det da med oppvarming senere? Varmer man det da i kjele igjen eller bruker man bare mikrobølgeovn?

Har laget pinnekjøtt en gang bare og da ble det laget dagen det skulle. Så på dette er jeg litt blank 😕

Anonymkode: 9497b...7e2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Kokt? 😮😬

Anonymkode: 470a1...126

Eller dampe det da :) 

Anonymkode: 5f0c7...312

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kokt? 😮😬

Anonymkode: 470a1...126

Forstod det som at det skal dampes 😛 Som pinnekjøtt skal gjøres 😄

Anonymkode: 9497b...7e2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
7 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvordan blir det da med oppvarming senere? Varmer man det da i kjele igjen eller bruker man bare mikrobølgeovn?

Har laget pinnekjøtt en gang bare og da ble det laget dagen det skulle. Så på dette er jeg litt blank 😕

Anonymkode: 9497b...7e2

Flere tips her 

 

 

 

 

 

 

Anonymkode: 5f0c7...312

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Flere tips her 

 

 

 

 

 

 

Anonymkode: 5f0c7...312

Takk :)

Anonymkode: 9497b...7e2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis selskapet må avlyses og pinnekjøttet er ferdig utvannet ville jeg lagt det i fryseren, ta opp kvelden før og ha det par timer på benken, så i kjøleskapet over natta. Damp det som vanlig neste dag. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...