AnonymBruker Skrevet 30. desember 2018 #1 Skrevet 30. desember 2018 Er ganske ny men flere ganger nå ser jeg at meldingene på tinder «bytter» profil. Ekkelt! Si at jeg skriver med Tor og Dag. Plutselig er bildet til Tor på meldingene til Dag?! Hva i all verden?? Åssen er det mulig!? neste gang jeg sjekker er alt normalt- men da kan det feks se ut som jeg har slettet flere matcher- men disse kommer også tilbake igjen etter en stund. hva i all verden skjer?? Anonymkode: 2b239...899
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2018 #2 Skrevet 30. desember 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Er ganske ny men flere ganger nå ser jeg at meldingene på tinder «bytter» profil. Ekkelt! Si at jeg skriver med Tor og Dag. Plutselig er bildet til Tor på meldingene til Dag?! Hva i all verden?? Åssen er det mulig!? neste gang jeg sjekker er alt normalt- men da kan det feks se ut som jeg har slettet flere matcher- men disse kommer også tilbake igjen etter en stund. hva i all verden skjer?? Anonymkode: 2b239...899 Det har skjedd med meg også. Er vel bare en feil i appen 😉 Anonymkode: cb7ef...16e 1
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2018 #3 Skrevet 30. desember 2018 OK godt å høre- lurte på om jeg begynte å se syner 🤣🤣 Anonymkode: 2b239...899
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2018 #4 Skrevet 31. desember 2018 Med meg også! Jeg også ble redd for at jeg skriver til en feil en Anonymkode: 5b798...264
Suppetuppe Skrevet 31. desember 2018 #5 Skrevet 31. desember 2018 Skjer med meg hele tiden.. pleier bare å lukke og åpne appen på nytt:)
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2018 #6 Skrevet 31. desember 2018 Når jeg får sånne merkelige feil pleier jeg ofte å gå inn på innstillinger på telefonen og slette hurtigbuffer og data for appen det gjelder. Apper lagrer nemlig bilder, samtalelogger osv på telefonen for å slippe å hente denne ned på nytt hver gang den startes. Av og til blir det rot i dette lageret og det må slettes slik at appen nullstilles. Profilen, bildene og chatten ligger fortsatt online slik at dette hentes på nytt, ofte må du bare logge inn på nytt. Eneste man risikerer er å miste ting man manuelt har lagret, ting som ikke er sendt ennå og slikt. Anonymkode: be83b...e76
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå