AnonymBruker Skrevet 25. desember 2018 #1 Del Skrevet 25. desember 2018 Se Christopher Sjuves oppskrift i artikkelen https://www.dagbladet.no/mat/alle-lar-seg-lure-av-denne-ribbebiten---folk-blir-snytt/70548118, der det ytterste laget av svoren faktisk skjæres vekk, og ribba skal kokes før steking "poenget med denne prosedyren er at fettet på ribba ble eksponert for direkte varme. Resultatet er altså at fettet brunes og blir sprøtt, men ikke sprøtt og hardt som på ribba. Det er en annen form for sprøhet, en makaløs, nydelig sprøhet som bare et fåtall av oss får nyte hver jul." Se artikkelen for mer informasjon (IKKE Brimis oppskrift som er linket i artikkelen, men Christopher Sjuves oppskrift i artikkelen ) Anonymkode: ca326...640 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå