Gå til innhold

Prøvd denne ribbeoppskriften? :-)


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Se Christopher Sjuves oppskrift i artikkelen https://www.dagbladet.no/mat/alle-lar-seg-lure-av-denne-ribbebiten---folk-blir-snytt/70548118, der det ytterste laget av svoren faktisk skjæres vekk, og ribba skal kokes før steking :spise: 

"poenget med denne prosedyren er at fettet på ribba ble eksponert for direkte varme. Resultatet er altså at fettet brunes og blir sprøtt, men ikke sprøtt og hardt som på ribba. Det er en annen form for sprøhet, en makaløs, nydelig sprøhet som bare et fåtall av oss får nyte hver jul." :spise: Se artikkelen for mer informasjon

(IKKE Brimis oppskrift som er linket i artikkelen, men Christopher Sjuves oppskrift i artikkelen :) )

Anonymkode: ca326...640

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...