Jump to content
AnonymBruker

Smerter i underlivet etter bruk av soppkur

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg får noen ganger soppinfeksjon etter menstruasjon og har derfor soppinfeksjon et par ganger i året. Jeg er ikke så glad i å bruke kremer, osv. "der nede", derfor bruker jeg Diflucan (som er en pille man svelger). Det fungerer fint det, men jeg får alltid smerter i underlivet i etterkant. Det er sterke smerter som kommer under samleie, og det verst når kjæresten min "trenger inn" i meg. Jeg får også veldig lett rifter rundt skjedeåpningen. Når smertene først oppsto forsto jeg ikke hva det var, og var hos leger og gynekologer for å finne ut hva som var årsaken. De kunne ikke se noe galt, og fortalte meg at slimhinnene kunne bli såre/irriterte etter bruk av Diflucan og annen soppkur. Det er altså ikke snakk om vestibulitt, vaginisme eller lignende. Problemet er bare at smertene varer gjerne i flere måneder etter at jeg har tatt soppkur. Det er utrolig frustrerende, og jeg forsøker avstå fra samleie, men smertene tar aldri slutt... Noen som har hatt det samme problemet? Og eventuelt en løsning for at det skal bli bedre? 

Anonymkode: 2d49f...4e0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Monstrum

Ryddet for innlegg signert av helsepersonell. 
Minner om følgende regel:

Sitat

* Det er ikke tillatt å signere som helsepersonell/yrkestitler innenfor helsesektoren i tråder som omhandler sykdom, medisinering, dosering og lignende. Dette gjelder sykepleiere, leger, psykologer, farmasøyter eller annet helsepersonell, samt personer som er under utdanning i disse yrkene. Det er ikke tillatt å diskutere dosering av medisiner, kosttilskudd og lignende. Se utfyllende forklaring her.

Monstrum, mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...