magolia Skrevet 29. mars 2005 #1 Skrevet 29. mars 2005 Noen som har en god oppskrift på en gryterett med kjøttdeig?
Blueberry Skrevet 29. mars 2005 #2 Skrevet 29. mars 2005 Toro Stroganoff eller Toro Mexicansk. Begge veldig god med kjøttdeig.
Suzy Skrevet 29. mars 2005 #3 Skrevet 29. mars 2005 Jepp - 500 g kjøttdeig (give or take), en boks bønner i tomatsaus, en boks røde salatbønner, en løk, gjerne en chili hakket i smått - salt, pepper, buljongpulver og cayennepepper. Vips har du chili con carne! Serveres med salat og brød, eller salat og potetmos. Deilig. Lag den så sterk du ønsker selv.
Gjest Anonymous Skrevet 29. mars 2005 #4 Skrevet 29. mars 2005 500 g kjøttdeig, ett par løk, en båt hvitløk, en halv paprika og to bokser hakkede tomater. Stek kjøøtdeigen, ha i løken og alt det andre. Hell over de hakkede tomatene og ha i krydder.
Arkana Skrevet 29. mars 2005 #5 Skrevet 29. mars 2005 Chili con carne (4 pers.) 300 g kjøttdeig 2-3 fedd hvitløk 1 liten rød chilipepper 1 ts oregano 2 ss hvetemel 1 boks hermetiske tomater 3 dl hvite bønner 2 løk 100 g bacon 1 ss paprikapulver 1,5 dl buljong ½ ts cayennepepper Legg bønnene i bløt natten over. Kok dem i en time. Hakk løk og hvitløk og surr i panne. Tilsett kjøttdeig og bacon og stek det brunt. Finhakk chili og tilsett i kjøttet sammen med krydder og hvetemel. Tilsett tomater og buljong. Kok opp og la småkoke 6-8 minutter. Bland i bønner og la alt putre 10 minutter (sjekk at bønnene er møre). Karrigryte (4 porsj.) 500 g kjøttdeig 1 gulrot ½ purre ½ frisk chili 1 ts karri ½ ts malt koriander ½ ts salt ½ dl ananasjuice 2 dl kraft saften av ½ sitron 1 ss maisenna 1 liten boks ananas i biter Brun kjøttdeigen og ha over i en gryte. Skjær gulrot i små terninger, purre og chili i ringer. Fres grønnsakene raskt i panna og ha over i gryten. Tilsett krydder og resten av ingrediensene, unntatt ananas. Kok opp og la småkoke ca 5 minutter. Tilsett ananas og smak til med krydder. Server med kokt ris. Fargeglad gryte (4 pers.) 4 porsjoner pasta 2 løk 500 g kjøttdeig 1 boks hermetiske tomater 3 ss tomatpuré salt/pepper 1 ½ dl vann 1 ts tørket basilikum 1 ts tørket oregano 2 hvitløksbåter 2 paprika i forskjellige farger Kok pasta etter anvisning på pakken og avkjøl. Finhakk løk og fres myk. Stek kjøttdeig og ha i en gryte sammen med løk, tomater, tomatpuré, salt, pepper, basilikum, oregano og presset hvitløk. Sett på lokk og la surre ca 10 minutter, rør av og til. Tilsett paprika i biter og bland forsiktig inn ferdigkokt pasta. Rør godt og server når pastaen er blitt god og varm.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå