Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har en god oppskrift på en gryterett med kjøttdeig?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Toro Stroganoff eller Toro Mexicansk. Begge veldig god med kjøttdeig. :sikle:

Skrevet

Jepp - 500 g kjøttdeig (give or take), en boks bønner i tomatsaus, en boks røde salatbønner, en løk, gjerne en chili hakket i smått - salt, pepper, buljongpulver og cayennepepper.

Vips har du chili con carne!

Serveres med salat og brød, eller salat og potetmos. Deilig. Lag den så sterk du ønsker selv.

Gjest Anonymous
Skrevet

500 g kjøttdeig, ett par løk, en båt hvitløk, en halv paprika og to bokser hakkede tomater. Stek kjøøtdeigen, ha i løken og alt det andre. Hell over de hakkede tomatene og ha i krydder.

Skrevet

Chili con carne (4 pers.)

300 g kjøttdeig

2-3 fedd hvitløk

1 liten rød chilipepper

1 ts oregano

2 ss hvetemel

1 boks hermetiske tomater

3 dl hvite bønner

2 løk

100 g bacon

1 ss paprikapulver

1,5 dl buljong

½ ts cayennepepper

Legg bønnene i bløt natten over. Kok dem i en time. Hakk løk og hvitløk og surr i panne. Tilsett kjøttdeig og bacon og stek det brunt. Finhakk chili og tilsett i kjøttet sammen med krydder og hvetemel. Tilsett tomater og buljong. Kok opp og la småkoke 6-8 minutter. Bland i bønner og la alt putre 10 minutter (sjekk at bønnene er møre).

Karrigryte (4 porsj.)

500 g kjøttdeig

1 gulrot

½ purre

½ frisk chili

1 ts karri

½ ts malt koriander

½ ts salt

½ dl ananasjuice

2 dl kraft

saften av ½ sitron

1 ss maisenna

1 liten boks ananas i biter

Brun kjøttdeigen og ha over i en gryte. Skjær gulrot i små terninger, purre og chili i ringer. Fres grønnsakene raskt i panna og ha over i gryten. Tilsett krydder og resten av ingrediensene, unntatt ananas. Kok opp og la småkoke ca 5 minutter. Tilsett ananas og smak til med krydder. Server med kokt ris.

Fargeglad gryte (4 pers.)

4 porsjoner pasta

2 løk

500 g kjøttdeig

1 boks hermetiske tomater

3 ss tomatpuré

salt/pepper

1 ½ dl vann

1 ts tørket basilikum

1 ts tørket oregano

2 hvitløksbåter

2 paprika i forskjellige farger

Kok pasta etter anvisning på pakken og avkjøl. Finhakk løk og fres myk. Stek kjøttdeig og ha i en gryte sammen med løk, tomater, tomatpuré, salt, pepper, basilikum, oregano og presset hvitløk. Sett på lokk og la surre ca 10 minutter, rør av og til. Tilsett paprika i biter og bland forsiktig inn ferdigkokt pasta. Rør godt og server når pastaen er blitt god og varm.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...