Gå til innhold

Paradise Hotel 2019


Summ

Anbefalte innlegg

Skal Erik og Isabel være med som mentorer for deltakerne? Sett på YouTube at de må skrive om de er på team Isabell eller team Erik når de søker, hva betyr det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I så fall en god grunn til å droppe å se på neste sesong... 

Anonymkode: 27740...33b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh lol 😆 

Altså for all del, serien har jo blitt veldig forutsigbar med tiden, er jo sikkert greit med forandringer da. Sånn... Innsjekk av ny deltager på mandag, tirsdag parsplitt, onsdag pandoras, torsdag parseremoni med påfølgende grining, leppestift-hilsen på speilet, skål for den som hae sjekket ut og så festing. Gjerne litt krangling om det var en bestis av noen som måtte ut. Så blir en sterk konkurrent sendt ut (til alle seeres store glede, de er som regel helt uspiselige), så blir de sendt inn igjen minst en gang til, hevngjerrige. Bla bla bla.

Jeg så på instagramstoryen til Erik - de var ute etter folk som var litt som dem selv. Sånne som er der for å spille, er litt smarte og tenker taktisk, tør å ta upopulære valg som å svikte bestevennen sin. Som ikke bare er der for å være på ferie og «chille». Legger jo opp til litt «action» da? Har jo vært litt kjedelig de siste sesongene. Erik og Isabell har begge ganske sterke personligheter, det var nesten krigen deres i mellom som gjorde forrige sesong litt spennende. Er så kjedelig å se på en gjeng som er på badeferie og lever i og dus. 🙄 

Vi får se - det kan bli spennende, eller det kan bli skikkelig teit.

Anonymkode: d113f...4d9

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Erik snakket om det i siste (eller en av de siste) episode av Panelet med Harm og Hegseth, mener det var der. Fulgte ikke helt med, men mener det var snakk om at det blir to team ja, og at Erik og Isabel skal lede hvert sitt med sine strategier. Erik sa at ville ha inn folk som tror de ville spilt på samme måte som han gjorde.

Er litt overrasket egentlig, har hatt på følelsen at Isabel er litt «ferdig» med PH og slikt, men dette er nok mer en «programleder-jobb» (merk gåsetegn), at de sikkert bor utenfor hotellet (eller ihvertfall ikke bor der på samme måte som de vanlige deltakerne) og jeg regner med de blir betalt, litt på samme måte som Martine og Alex jobbet med PH i årets sesong, bare at de blir mye mer involvert i episodene.

Anonymkode: 7ffe4...3e6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...