Gå til innhold

Siste forskningsnytt på kalorifronten.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

VELDIG liten studie på bare 164 personer. Men en fin start! Det kommer mange flere artikler innen 2020 der flere 1000 personer har vært med på. Spent om de finner ut det samme!

Anonymkode: dedba...0cd

Skrevet

Wow, den var interessant. Jeg ser også at triglyseridene sank på lavkarbo og økte på mediumkarbo og høykarbo, og at HDL økte mest på lavkarbo og minst på høykarbo. Forholdet mellom HDL og triglyserider sier mye om hjertehelsen. Vi vil ha mer HDL og mindre triglyserider. Denne studien viser at lavkarbo ser ut til å være gunstig for hjertehelsen og høykarbo dårlig for hjertehelsen. :)

Anonymkode: ec065...106

  • Liker 4
  • 3 uker senere...
Skrevet

For de som interessert i hjerte/kar og kostfett. 

 

"The cardiometabolic consequences of replacing saturated fats with carbohydrates or Ω-6 polyunsaturated fats: Do the dietary guidelines have it wrong?" :

https://openheart.bmj.com/content/1/1/e000032?ijkey=4b43953d960b8603aff3dc5a46a5b4c9a54018f8&keytype2=tf_ipsecsha 

 

 

"Association of Dietary, Circulating, and Supplement Fatty Acids With Coronary Risk: A Systematic Review and Meta-analysis":

http://annals.org/aim/fullarticle/1846638 

Anonymkode: 1780d...1a8

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...