AnonymBruker Skrevet 14. november 2018 #1 Del Skrevet 14. november 2018 Har aldri tilberedt kyllingvinger, men har smakt såvidt i et par konfirmasjoner, var jo godt da. Har tenåringer som etterspør nå og lurer da på. Hvilken type kjøper man? Frossen, fersk, merke? Krydder og tilberedning tid og ovnstyrke? Tilbehør? Takk for tips! Anonymkode: ccd52...dff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minya Skrevet 14. november 2018 #2 Del Skrevet 14. november 2018 Jeg pleier å kjøpe kylling vingeklubber fordi det er mer kjøtt på dem. Spiller ingen rolle hvilket merke eller hvilken butikk, så lenge du kjøper naturell og ikke ferdig krydret. Jeg legger to lag bakepapir i en dyp ovnspanne, så strør jeg et tynt lag Aromat og Gastromat (den med munken på) på bakepapiret, før jeg legger opp så mange kyllingvinger jeg trenger, og strør et nytt lag Aromat og Gastromat på vingene etterpå. Sett pannen midt i ovnen og sett ovnen på 180-200 grader, det avhenger litt av ovnen din, og stek kyllingvingene i 70 minutter. Servér med loffskiver med smør på, eller med salat ved siden av. Det er ikke en kjeft som ikke spiser kyllingvingene mine, selv en kompis av meg som vanligvis ikke liker kylling på beinet, gomler i seg disse som om det ikke kommer noen morgendag 😛 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 14. november 2018 #3 Del Skrevet 14. november 2018 (endret) Du kan like gjerne kjøpe nystekte i løsvekt fra varmdisken på Meny. Kjempegode. Tilbehør kan være f.eks. ris og salat. Loff eller baguetter med smør. Endret 14. november 2018 av Jerry Lee 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. november 2018 #4 Del Skrevet 14. november 2018 Kjøper rå fra frysedisken, begge klubber og vinger, og legge de inn ovn ca 1 time. Drysser over godt med krydder og lage egen barbecue saus de dipper opp i når de spiser. Nam! Anonymkode: 5463a...e26 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå