AnonymBruker Skrevet 13. november 2018 #1 Skrevet 13. november 2018 Hei. Lager en majonesblanding med karri og sukker til en pastasalat. Problemet er at sukkeret ikke "løser seg opp" og jeg lurer på om det er mulig å varme majones litt i foreks en panne for å smelte sukkeret litt? Eller vil den skille seg å bli ekkel? Anonymkode: 3384e...6fb
AnonymBruker Skrevet 13. november 2018 #2 Skrevet 13. november 2018 Det tror jeg ikke blir bra. Men så mye sukker er det vel heller ikke i? Anonymkode: 463a5...0b2
AnonymBruker Skrevet 13. november 2018 #3 Skrevet 13. november 2018 Majones består mest av olje, litt egg og andre ingredienser. Du bør allikevel ikke varmebehandle majones. Anonymkode: 5cb8e...ae1
Gjest Raptuza Skrevet 14. november 2018 #4 Skrevet 14. november 2018 Sukkerkrystallane vil nok smelta av seg sjølv etter ei stund i majonesen, så dei forsvinn.
AnonymBruker Skrevet 14. november 2018 #5 Skrevet 14. november 2018 Sikkert for sent nå, men en annen gang kan du kanskje prøve med honning i stedet for sukker. Oppvarming er ikke å anbefale. Anonymkode: 53a01...d4f
AnonymBruker Skrevet 14. november 2018 #6 Skrevet 14. november 2018 Du må bare lage den majonesen litt tidligere, da løsner sukkeret opp seg med litt tid. Med varmebehandling "splitter" majones seg. Anonymkode: 70e7b...41f
AnonymBruker Skrevet 17. november 2018 #7 Skrevet 17. november 2018 Kan sukker i det hele tatt løse seg opp i olje? Anonymkode: 12e5e...d8d
Isaccis Skrevet 17. november 2018 #8 Skrevet 17. november 2018 Raptuza er inne på noe her, forøvrig er den beste effekten av å varme majones å slenge det i sjokoladekakerøre. Det blir veldig saftig og juicy😛
AnonymBruker Skrevet 17. november 2018 #9 Skrevet 17. november 2018 5 minutter siden, Isaccis said: Raptuza er inne på noe her, forøvrig er den beste effekten av å varme majones å slenge det i sjokoladekakerøre. Det blir veldig saftig og juicy😛 Fett er ordet. Anonymkode: 8de35...fd8
AnonymBruker Skrevet 17. november 2018 #10 Skrevet 17. november 2018 6 timer siden, AnonymBruker skrev: Kan sukker i det hele tatt løse seg opp i olje? Anonymkode: 12e5e...d8d Usikker, men nå er det jo mye annet enn olje i majones. Anonymkode: 53a01...d4f
OPIgirl Skrevet 18. november 2018 #12 Skrevet 18. november 2018 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Fett er ordet. Anonymkode: 8de35...fd8 Ja. Fett og ekkelt 🤮
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå