Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Strikker lillebrors romper - hjelp!

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg strikker nå en romper til baby, hvor jeg er ferdig med nedre for og bakstykket. Strikker for og bakstykket på samme pinne. Nå skal jeg begynne å strikke rundt og rundt. Det står følgende: 


Bol:
Nå skal for- og bakstykke samles på rundpinne 5 mm (40 cm), og det skal samtidig legges opp m mellom de to stykkene. Dette gjøres slik:


Sett forstykkets m på rundpinnen. Vend rundpinnen slik at forstykkets rettside vender inn mot deg selv. Strikk bakstykkets m r over på rundpinnen. Sett en maskemarkør. Legg opp 4 m i forlengelse av bakstykkets m (strikket opplegg gir en pen og fast oppleggskant). Strikk r over forstykkets m. Legg opp 4 m i forlengelse av forstykkets m. Sett en maskemarkør. Du er nå tilbake ved bakstykket, og omg begynner her (= 66 (72) 72 (80) 86 (86) 94 m).

 

Jeg forstår ikke hva som menes med de tre første setningene? Jeg har jo begge stykkene allerede på rundpinne? Hjææælp en nybegynner!😊😊

Anonymkode: 55193...16d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Vera Vinge

Hun regner vel med at du har de to delene på hver sine pinner, fra du strikket dem, (regner med at du strikker de to nederste delene hver for seg, fram og tilbake på pinnen?) . Men om du nå har satt dem på samme pinne allerede, betyr ingenting. Hun beskriver bare hvordan den første runden når du skal strikke delene sammen skal være. Altså begynner du å strikke runden på bakstykket, legger opp fire masker, strikker maskene på fortykket, legger opp fire masker. Da er du rundt, og fortsetter å strikker videre rundt og rundt, slik oppskriften beskriver videre. Og så setter du inn markører eller en trådbit der det står beskrevet. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...