Flua Skrevet 20. august 2002 #1 Skrevet 20. august 2002 Hva er "best" til gravlaks, øl eller vin?? Noen som har en vin å anbefale i tilfelle?
Gjest Anonymous Skrevet 30. august 2002 #3 Skrevet 30. august 2002 Hva er "best" til gravlaks, øl eller vin?? Noen som har en vin å anbefale i tilfelle? Øl og aquavit
Arnie Skrevet 30. august 2002 #4 Skrevet 30. august 2002 Synes personlig at øl og akkevitt er helt fint sammen med dette, men en hvitvin passer også godt. Hva slags vin? Dette er fet fisk med mye smak, du trenger derfor en tørr og syrlig (for å "balansere" fettet i fisken) hvitvin. Finnes mye å velge mellom der, pass på å styre unna de "vanlige" tyske halvsøte - de passer dårlig til dette. En vin basert på Chardonnay eller Riesling-druen burde bli bra - spør på polet. Dersom du skal gjøre det ekstra, ekstra er jo en tørr musserende også ypperlig... Og husk: den vinen som passer til dette, vil kanskje kjennes litt for "sur" når du smaker på den alene - la deg ikke forvirre av dette, men "kjenn etter ordentlig" når du er godt igang med godsakene. Bon appetit!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå